Εκδήλωση «Εργατική αντεπίθεση: Πως οργανωνόμαστε στις σύγχρονες γαλέρες» | Εργατική Λέσχη Καλλιθέας

Σάββατο 2 Μάρτη στις 7μ.μ. | Λασκαρίδου 134, Καλλιθέα.

| 27/02/2019

“Μετά από 10 χρόνια καπιταλιστικής κρίσης το κεφάλαιο με τους μηχανισμούς του (ΕΕ -ΔΝΤ) και τις κυβερνήσεις του, δίνει μάχη για να βγει απ’ την δίνη που το ίδιο δημιούργησε. Δημιουργώντας αντιλαϊκά αντεργατικά μνημόνια με αυταρχισμό κ καταστολή, φαίνεται, έστω αναιμικά και με σύντομη διάρκεια, να παίρνει μια ανάσα αφήνοντας πίσω του σωρούς ερειπίων εργατικών κατακτήσεων πολλών δεκαετιών κ πτώματα εργατών στην κυριολεξία.

Από τη σκοπιά των εργαζομένων, παρά τα μικρά κ ελπιδοφόρα αγωνιστικά βήματα που γίνονται το τελευταίο διάστημα, δεν μπορεί να πει κανείς ότι δημιουργούνται συνθήκες μαζικής αντίδρασης – απάντησης. Απ’ την κορφή, δηλαδή τα σωματεία, μέχρι την «τελευταία» εργατική συλλογικότητα με δυσκολία ανοίγει ακόμα και η συζήτηση για το ποιος, πως, και πότε θα υπάρξει απάντηση.

Η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας και οι εργαζόμενοι-κάτοικοι Ταύρου στην προσπάθεια να συμβάλουμε στην αναγκαία όσο ποτέ συζήτηση, για μαχητική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος ανάμεσα, στην αρχή, στα αγωνιστικά ρεύματα του εργατικού κινήματος και στη συνέχεια ανάμεσα σε οργανώσεις, σχήματα αλλά και πρωτοπόρους αγωνιστές, διοργανώνουμε εκδήλωση συζήτηση στις 2 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο χώρο της Ε.Λ.Κ.

Είναι καλεσμένοι και θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι όλων των αγωνιστικών ρευμάτων στο εργατικό κίνημα.”