Λωρίδα της Γάζας: Ο Αμπού δεν θα παίξει ποτέ ξανά...

Ενα 10χρονο αγόρι είναι το νέο θύμα του ισραηλινού στρατού στην Γάζα...

| 12/03/2016

Τα χέρια του με αίμα παιδιών έβαψε για πολλοστη φορά το καθεστώς του Ισραήλ σήμερα το πρωί, όταν ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα βομβάρδισαν την Λωρίδα της Γάζας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα 10χρονο αγόρι, ο Αμπού Γιασίν Χούσα…

Την ανακοίνωση ένακε ο εκπρόσωπος του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας, Άσραφ αλ Κούντρα, προσθέτοντας ότι ο βομβαρδισμός έγινε κοντά στην βάσης της Χαμάς στη Μπέιτ Λαχίγια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας,

Φυσικά, όπως πάντα, ο ισραηλινός κατοχικός στρατός υποστήριξε ότι είχε «αποκλειστικό στόχο» βάσεις της Χαμάς και πως οι τέσσερις πρωινές αεροπορικές επιθέσεις στην Λωρίδα της Γάζας ήταν «απάντηση» της εκτόξευσης πυραύλων προς το Ισραήλ την προηγούμενη μέρα.

Εχουν χυθεί όμως ποτάμια αίματος παιδιών από τον ισραηλινό στρατό για να «καταπίνεται» – και μάλιστα «αμάσητο» – το άθλιο, φασιστικό στην ουσία του προπαγανδιστικό «χάπι» των «παράπλευρων απωλειών».

Εχουν δολοφονηθεί αμέτρητοι «Αμπού» για να μην υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία, ότι τα παιδιά της Παλαιστίνης είναι στόχοι των ισραηλινών όπλων.

Σημ: Η φωτογραφία είναι έργο του Ισραηλινού καλλιτέχνη Armir Schiby, ως φόρος τιμής στην μνήμη του Ahed Atef Bakr, του Zakaria Ahed Bakr, του Mohamed Ramez Bakr και του Ismael Mohamed Bakr, των τεσσάρων παιδιών που δολοφονήθηκαν από ισραηλινές βόμβες την ώρα που έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία της Γάζας το 2014. Στο κολάζ του Amir Schiby, μια μπάλα ποδοσφαίρου συνεχίζει να κυλά μόνη της στην άκρη της παραλίας ενώ διαγράφονται οι σκιές των τεσσάρων παιδιών την ώρα που ο ήλιος δύει….