Μια ανοιξιάτικη γιορτή στην καρδιά της πόλης

Ο Διάπλους μας καλεί αύριο στο σύλλογο Ελλήνων αρχαιολόγων

| 19/05/2018

Ο  Κοινωνικός Συνεταιρισμός Διάπλους μας καλεί αύριο, 20/5/2018, στις 19.30,  στην πανέμορφη αυλή του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134), να συναντηθούμε και να τραγουδήσουμε, σε μια γιορτή στην οποία «όλες οι φωνές θα ανθίζουν».

Στη γιορτή θα συμμετάσχουν η Μάρθα Μαυροειδή και το μουσικό σχήμα Тurshi Sextet (Music from the Balkans), η Αγγελική Τουμπανάκη παρέα με τους Βασίλη Κετεντζόγλου (κιθάρα), τον Απόστολο Καλτσά (μπάσο) και το φωνητικό σχήμα Terra Voce. Στις δικές τους μουσικές, θα προστεθούν οι μελωδίες μιας χορωδίας και ενός αυτοσχεδιαστικού φωνητικού κύκλου.

Ο Διάπλους λειτουργεί 14 χρόνια και είναι από τους πρώτους θεσμοθετημένους κοινωνικούς συνεταιρισμούς στη χώρα. Σκοπός του είναι η επαγγελματική και κοινωνική επανένταξη ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Απασχολεί πρωτίστως άτομα με ψυχική νόσο καθώς και άτομα από άλλες κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες. Προσπαθεί καθημερινά, μέσω της εργασίας, να συνδιαμορφώσει ένα παράθυρο αλληλεγγύης, ισότιμης συμμετοχής, Αύριο, απόγευμα Κυριακής, μια ανοιξιάτικη γιορτή, στην καρδιά της πόληςτου στίγματος και οποιασδήποτε μορφής ανθρώπινης εκμετάλλευσης.

Αυτή είναι η πρώτη γιορτή του συνεταιρισμού, στην οποία μας καλεί να παραβρεθούμε για να γνωρίσουμε τη δράση και τους ανθρώπους του, αλλά τα και αγροτικά προϊόντα του.