Εκλογές 2015: Μπροστά δε ξέρω τι θα βρω, μα πίσω δε γυρίζω!

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα exit polls.

| 25/01/2015

Τα πρώτα exit – polls ανακοινώθηκαν. Αυτοί που κυβέρνησαν με αλαζονεία, αναλγησία, υποκρισία και τρομοκρατία καταποντίζονται.

Ένα ιστορικό αποτέλεσμα διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην πρώτη θέση κοντά στις 10 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ που καταποντίζεται. Το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ διαφαίνεται κάτω από του ΚΚΕ που διατηρεί δυνάμεις όπως και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που φαίνεται να βρίσκεται πάνω από τη ΔΗΜΑΡ.

Όσες φορές κι αν ακούστηκε τα τελευταία χρόνια η περίφημη φράση για το “τέλος της μεταπολίτευσης”, όλα δείχνουν ότι λίγες στιγμές απέχουμε μόνο από την επισημοποίησή της.

Το Καστελλόριζο, οι συγκυβερνήσεις, οι τεχνοκράτες πρωθυπουργοί, τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, οι πλατείες, τα ΜΑΤ, τα δακρυγόνα, οι χαλυβουργοί, οι καθαρίστριες, οι φοιτητές και άλλα πολλά. Που όλα μαζί υπήρξαν ο επιθανάτιος ρόγχος ενός ολόκληρου πλαισίου πολιτικού προσωπικού, media, επιχειρημάτων, που μέχρι πριν λίγες μέρες δεν δίσταζε ακόμη να εκβιάζει και να απειλεί.

Τίποτα δεν ξεχνάμε. Αλλά πλέον ο φόβος έχει αλλάξει όντως στρατόπεδο. Και ένα “ανοιχτό στοίχημα”, μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει.

Ταπεινή μας γνώμη είναι ότι η ελπίδα παραμένει στα χέρια αυτού που την δημιούργησε : του αγωνιζόμενου λαού που έχει ξεκινήσει να σηκώνει κεφάλι.

Μόνο σε αυτόν εμπιστοσύνη.

brosta-den-xero-ti-tha-vro

[hr]

ΥΓ: Και μην ξεχνάτε. Να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας: