Ομοφοβικό παραλήρημα από βουλευτή των ΑΝΕΛ...

... και το «αδιάφορο σφύριγμα» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

| 01/12/2016

Σε ένα ρατσιστικό, ομοφοβικό, δηλαδή, ουσιαστικά φασιστικό, παραλήρημα επιδόθηκε ο ειδικός αγορητής των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» – θυμίζουμε ότι πρόκειται για το κόμμα που είναι ο έτερος κυβερνητικός πόλος της συγκκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Κώστας Κατσίκης, για να στηρίξει την επιλογή του κόμματός να καταψηφίσει τα άρθρα της ευρωπαϊκής οδηγίας που εξομοιώνουν το Σύμφωνο Συμβίωσης με το θρησκευτικό και πολιτικό γάμο και στο πεδίο των εργασιακών ζητμάτων, ώστε να διεκδικούν τα μέρη του συνυπηρέτηση ή οικογενειακά επιδόματα.

Οπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του «Σκάι», στους διαδρόμους της Βουλής σχολιαζόταν ότι «ξεπερνούσε ακόμη και τη Χρυσή Αυγή».

Σε μια τυπική αντιδραστική «ερμηνεία», δηλαδή ανοιχτή διαστρέβλωση, της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ο βουλευτής υποστήριξε πως αυτή στηρίζει το γάμο «μεταξύ ανδρός και γυναικός», κάνοντας λόγο για μία οδηγία με καταχρηστικούς όρους που υποκρύπτει διεύρυνση της εφαρμογής της στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Αν αυτό δεν ισχύει γιατί αντικαταστήθηκε ο όρος γεννετήσιος προσανατολισμός με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Γιατί ο γεννετήσιος σημαίνει ο τρόπος αναπαραγωγής κι αυτός με τον οποίο οφείλει να ζει ένα έλλογο ον , ακολουθώντας τα χρηστά ήθη», είπε ο Κατσίκης!

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο επιτέθηκε στο δικαίωμα της «αυτοδιάθεσης» διερωτώμενος τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός παιδιού της Α’ Δημοτικού εάν η δασκάλα του κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί στο σχολείο ως άνδρας. «Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; Μπορεί; Ρωτάω;», συνέχισε ο βουλευτής, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Μάριο Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε να του αντιστρέψει το ερώτημα, λέγοντας «γιατί δεν μπορεί;».

Ο Κατσίκης απτόητος και πάντα στο ίδι ούφος σημείωσε: Παραμένοντας πιστοί στις χριστιανικές μας αντιλήψεις ως Έλληνες πατριώτες θα συνεχίσουμε τον αγώνα των αρχών μας»…

Σύμφωνα πάντα με τον «Σκάι», οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «παρέμειναν αμέτοχοι και σιωπηλοί στο κρεσέντο του βουλευτή του συγκυβερνώντος κόμματος».

»Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε ο Γιώργος Βαρεμένος, που ως προεδρεύων, άδραξε την ευκαιρία να διερωτηθεί με ειρωνική διάθεση εάν για την πρόσληψή του κάποιος θα πρέπει να υποβάλλει και πιστοποιητικό για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.».