Ο ΣΚΑΙ κάνει γκάλοπ αν έπρεπε να λιντσάρουν τον Ζακ Κωστόπουλο

| 23/09/2018

αναδημοσιεύουμε από το infowar τη χυδαιότητα της Τατιάνας Στεφανίδου και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ:

Με μήνυμα στον λογαριασμό της εκπομπής Μαζί Σου, με την Τατιάνα Στεφανίδου, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ καλεί τους τηλεθεατές της να ψηφίσουν εάν έπραξε σωστά ο κοσμηματοπώλης που κλοτσούσε στο κεφάλι τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο, λίγο πριν πεθάνει.

Το μήνυμα καλεί τους θεατές να δουν το σχετικό βίντεο και θέτει το εξής ερώτημα: “Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε την ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε την άποψή σας. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη;”

Η εκπομπή, κατά παράβαση κάθε κανόνα δεοντολογίας, παρουσιάζει σαν δεδομένες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όπως ότι ο Κωστόπουλος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι.

Το μήνυμα παρουσιάστηκε μια ημέρα πριν από την έναρξη της εκπομπής στον ΣΚΑΙ δημιουργώντας αρκετά ερωτηματικά για το αν πρόκειται για ένα τρόπο με τον οποίο ο σταθμός θέλησε να εκμεταλλευτεί τη μνήμη του θύματος για να συγκεντρώσει υψηλότερη θεαματικότητα

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο όμιλος Αλαφούζου είχε αποδώσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή σε διαφορές για το ποδόσφαιρο ενώ δημοσιογράφος του σταθμού καλούσε τον ναζιστή Ηλία Κασιδιάρη να “μην δίνει δικαιώματα” στους επικριτές τους.

Γνωστοί και λιγότερο γνωστοί χρήστες του ίντερνετ αντέδρασαν άμεσα στο γκάλοπ του σταθμού.