Έκθεση εικαστικών από τους μαθητές του Σπίρτου

Στον πολυχώρο των Εκδόσεων Γαβριηλίδης, Σάββατο 13/2, 12.30

| 09/02/2016

[br]

“Το Σπίρτο” είναι ένα σύγχρονο καλλιτεχνικό εργαστήρι, που στεγάζεται  στο Χαλάνδρι από το 2009. Δημιουργήθηκε με σκοπό να πραγματοποιούνται μαθήματα και σεμινάρια διαφορετικών μορφών μοντέρνας τέχνης, έξω από τα στενά πλαίσια ενός τυποποιημένου τρόπου εκμάθησης των τεχνών, έτσι ώστε να δίνεται στον μαθητή η δυνατότητα  να γνωρίσει την τέχνη και μέσα από την πρακτική της. Είναι πάρα πολλά τα μαθήματα που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος ή κάποια, και γύρω από διάφορες μορφές τέχνης, χειροτεχνίας ή άλλης δημιουργίας.

Ένας τρόπος γνωριμίας με τις δραστηριότητες και τη δημιουργικότητα του χώρου αυτού -εκτός από το να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ή τον ίδιο τον χώρο, είναι να περάσετε μια βόλτα από τον πολυχώρο των Εκδόσεων Γαβριηλίδης (Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι), το Σάββατο 13/02, από τις 12.30 και μετά.

Εκεί θα παρουσιαστούν έργα ανθρώπων που παρακολούθησαν τα εικαστικά μαθήματα στο σύγχρονο εργαστήρι τέχνης “Το Σπίρτο” την περίοδο Σεπτέμβρης 2015 – Φεβρουάριος 2016.

kolaz_decoupage-15

Στο χώρο θα εκτίθενται δουλειές των τμημάτων Φωτογραφίας, Χειροποίητου Κοσμήματος, Ζωγραφικής, Decoupage, Πλεξίματος με Βελονάκι, Χειροποίητου Σαπουνιού, Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου, Χειροποίητου Κεριού, Origami, Αναπαλαίωσης Ξύλινου Επίπλου, Κολάζ, Quilling, Comics, Ψηφιδωτού, Photoshop και Γλυπτικής.

Μέρος της έκθεσης θα παραμείνει στο χώρο έως και το Σάββατο 20/02.

ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ: Αποστολοπούλου 11, Χαλάνδρι, 210-6753306