Έκθεση World Press Photo 2019

Παρασκευή στις 9 π.μ. – 10 μ.μ. | Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

| 04/06/2019

Το Athens Photo World σε συνεργασία με το Ίδρυμα World Press Photo παρουσιάζει την έκθεση των διεθνών βραβείων φωτορεπορτάζ World Press Photo 2019. Η πιο σημαντική διεθνής διοργάνωση φωτογραφίας, με τις πιο συναρπαστικές φωτογραφίες του 2018, θα βρίσκεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στο Ισόγειο της ΕΒΕ, από 7 Ιουνίου έως και 30 Ιουνίου.

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τις 157 φωτογραφίες, 43 φωτογράφων από 25 χώρες που διακρίθηκαν στις κατηγορίες των βραβεύσεων μαζί με τους δύο μεγάλους νικητές του World Press Photo of the Year, John Moore με τη φωτογραφία του «Crying Girl on the Border» και της νέας κατηγορίας που φέτος καθιερώνεται, World Press Photo Story of the Year Pieter Ten Hoopen με τη δουλειά Migrant Caravan.

Στα εγκαίνια και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Athens Photo World, εκτός από την Sophie Boshouwers και την Anita Huynh, επιμελήτριες εκθέσεων του Διαγωνισμού, θα παρεβρίσκεται και ο Βρετανο-Καναδός Finbarr O’Reilly, βραβευμένος στην κατηγορία «Πορτραίτα», με τη φωτογραφία του, Dakar Fashion.

Info:

Παρασκευή στις 9 π.μ. – 10 μ.μ.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος