Ένας Νέγρος από το Μοριά επιστρέφει με πρώτο δίσκο στην Κυψέλη.

Νέγρος Του Μοριά “Άκου Και Μάθε” - [Live - 3/12 @ΙΛΙΟΝ plus]

| 28/11/2015

Συναυλία και παρουσίαση πρώτου του δίσκου για για μία από τις πιο πολυσυζητημένες νέες παρουσίες της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής. Κυρίες και κύριοι ο Νέγρος του Μοριά, back to base στη Κυψέλη. ToPeriodiko.GR χορηγός επικοινωνίας και υποστηρικτής σε αυτό, όπως και σε άλλα live των MakeNoise Thrursdays στον φιλόξενο χώρο του ΙΛΙΟΝ plus:

Νέγρος Του Μοριά “Άκου Και Μάθε” – Live στο IlionPlus

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου ο Νέγρος Του Μοριά επιστρέφει στη βάση, στα στενά στα οποία ανδρώθηκε, στην αγαπημένη του Κυψέλη, για την παρουσίαση του πρώτου του επίσημου δίσκου ‘Ακούγοντας Και Μαθαίνοντας’. Μαζί του επί σκηνής ο παραγωγός του Evan SBK, ενώ οι διαγαλαξιακοί MCMXC και οι Black Athena κοντρολάρουν το Party και το Afterparty!

Σχεδιασμένο σε ένα διάστημα τριών χρόνων σε υπόγεια διαμερίσματα στην πλατεία Βικτωρίας, στούντιο σε τομείς της νέας Αθήνας και στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη στους Αμπελόκηπους, το ‘Ακούγοντας Και Μαθαίνοντας’ είναι ο ήχος της αρχαίας πόλης του σήμερα. Είναι σκληρό σαν ατσάλι και μιλάει απευθείας στη ψυχή, είναι ο ήχος του κέντρου της Αθήνας, Αφροκρητική μουσική για τη μετά ‘μηδέν οκτώ’ εποχή!

Το ‘‘Ακούγοντας Και Μαθαίνοντας’ κυκλοφορεί στα μέσα Δεκέμβρη από τη δισκογραφική των Black Athena.

[hr]

Ακούστε παρακάτω, από τον enlefko.fm, ένα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ του Νέγρου του Μοριά, “Ακούγοντας Και Μαθαίνοντας”, με τίτλο “Είναι η Στιγμή”:

[hr]

[hr]

Info

[hr]

Νέγρος Του Μοριά ‘Άκου Και Μάθε’ – Live

w/ MCMXC, Black Athena + Special Guests

ΙΛΙΟΝ plus, Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα.

3 Δεκεμβρίου 2015, στις 21:30.

Είσοδος 6 ευρώ.

FACEBOOK EVENT

negros tou moria

 Νέγρος Του Μοριά

Ο Νέγρος Του Μοριά είναι ο πιο ανερχόμενος Έλληνας ράπερ αυτή τη στιγμή, με απαράμιλλο flow, εθιστικά beats και μουσική ισάξια αντίστοιχων σχημάτων της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους, μεγάλωσε στην Κυψέλη και έκανε τα πρώτα του βήματα δίπλα στον θρυλικό Έλληνα ράπερ ‘Τακι Τσαν’. Εκπροσωπεί με μοναδικό τρόπο τη νέα γενιά δημιουργών που έχουν γαλουχηθεί στο κέντρο της αρχαίας πόλης και εκφράζει ίσως καλύτερα από κάθε άλλον την Αθήνα ως μητρόπολη του 21ου αιώνα. Στις 20 Δεκεμβρίου του 2014 εμφανίστηκε στο THHF(Thessaloniki HipHop Festival) ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης της χρονιάς, τον Ιούνιο του 2015 εμφανίστηκε ζωντανά στο Plisskën Festival. Το Μάρτιο του 2015 έδωσε συνέντευξη στη Γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung και τον Ιούνιο του 2015 φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Next της Γαλλικής Liberation.

next72_couverture

MCMXC

Οι MCMXC είναι ένα project αποτελούμενο από παραγωγούς και djs με έδρα την Αθήνα, με επίκεντρο κυρίως την Hip Hop, την ηλεκτρονική, την Bass και το Footwork. Η καινοτόμος ηχητική τους προσέγγιση τους έχει βρει να παίζουν παράλληλα με το νέο κύμα της hip hop ερχόμενο από την ελληνική πρωτεύουσα, κερδίζοντας με σταθερά βήματα την προτίμηση μας στο club και τα ραδιοκύματα.

 

Black Athena

Οι Black Athena είναι οι σημαιοφόροι του μαύρου διαγαλαξιακού ήχου. Έχοντας σαν αφετηρία το “The F0nk” πηδούν από πλανήτη σε πλανήτη κηρύττοντας το ευαγγέλιο της μουσικής τους, με τη βοήθεια ενός ασημένιου τουρμποκίνητου SL1200MK2. Φανταστείτε τον J Dilla, τον Moodymann και τον Matt ‘Jam’ Lamont εγκλωβισμένους στο ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στη Φωκίωνος Νέγρη. Αυτός είναι ο ήχος των Black Athena το 2020. Οι Black Athena είναι πλάσματα της νύχτας και ζουν στο διαδίκτυο, δυο φορές την εβδομάδα στον Αθήνα 9,84, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου διοργανώνουν τα ‘Cloud City’ concept parties τους και σε μερικά από τα καλύτερα bars και clubs της αρχαίας πόλης.

negros tou moria-banner

[hr]

Δείτε κι άλλα MakeNoise Thursdays:

[hr]

makenoise