Γιώτα Νέγκα - Θέμης Καραμουρατίδης

Από τις 4/10 και κάθε Σάββατο, για 4 παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου Plus

| 22/09/2014

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ωραιότερα της σεζόν που πέρασε, αποσπώντας  εξαιρετικές κριτικές. Κατέκτησε από την έναρξή του το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο γέμιζε κάθε Δευτέρα το Σταυρό του Νότου συμμετέχοντας με ενθουσιασμό σε ένα πρόγραμμα όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

Γι΄αυτό και επιστρέφει, για δεύτερη χρονιά, στον ίδιο χώρο, αλλά σε διαφορετική μέρα και για 4 μόνο παραστάσεις.

Από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο του Οκτώβρη, στον Σταυρό του Νότου Plus, η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα ανταλλάσσουν το «Καινούριο Φιλί» τους, τον κοινό τους δίσκο που έδωσε τον τίτλο και στις εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας πως μία υπέροχη φωνή και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες μπορούν, έχοντας ως βάση καινούριο υλικό, να στήσουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό.

Από τη μία λοιπόν η Γιώτα Νέγκα: η σπουδαία λαϊκή φωνή που επιμένει να μας συγκινεί όπως παλιά και σαν από πάντα. Και από την άλλη, ο Θέμης Καραμουρατίδης: ο “μικρός” (λόγω του νεαρού της ηλικίας) και μεγάλος ήδη στις καρδιές του κοινού, αλλά και τις συνειδήσεις των ομότεχνών του, συνθέτης.

Η Γιώτα και ο Θέμης, ο Θέμης και η Γιώτα, που συναντήθηκαν πριν χρόνια και συγκίνησαν με το “Θρυψαλλάκι” σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Και ξαναβρέθηκαν για να κάνουν δίσκο μαζί. Το «Καινούριο Φιλί». Ένα λαϊκό, ευθύ δίσκο με τραγούδια σαν από πάντα. Μόνο που γράφτηκαν σήμερα. Από τον Θέμη σε λόγια των Οδυσσέα Ιωάννου, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Λήδας Ρουμάνη, Δημήτρη Χαλιώτη και του ίδιου του συνθέτη.

Από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα μας περιμένουν ξανά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus,  για λίγες μόνο παραστάσεις, παρουσιάζοντας τα τραγούδια από το «Καινούριο Φιλί», στιγμές από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και  επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια  που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει.

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Μπουλντής – μπάσο
Φοίβος Κουντουράκης – τύμπανα
Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι, μαντολίνο,κιθάρες

Γιάννης Βιλιώτης- Κιθάρες

*To album «Καινούργιο Φιλί» κυκλοφορεί από την Feelgood Records

Είσοδος: 12 € με μπύρα/κρασί
Ώρα: 2
2:30
Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975

Links:

Γιώτα Νέγκα:

https://www.facebook.com/GiotaNegkaDatabase

 Θέμης Καραμουρατίδης:

https://www.facebook.com/ThemisKaramouratidisDatabase