Δημήτρης Μητσοτάκης & Γρηγόρης Κλιούμης Live

Παρουσίαση δίσκου: “Κατρακύλες” | Στο ΙΛΙΟΝ plus στις 19 Νοέμβρη

| 12/11/2015

Δυο προικισμένοι τραγουδοποιοί, με σπουδαία θητεία και γαλόνια κερδισμένα στις γόνιμες μάχες του τραγουδιού, δύο παλιοί φίλοι και συνοδοιπόροι, παντρεύουν τα «θέλω» τους, γεννούν τραγούδια, μιλούν για το σήμερα και μέσα στις «κατρακύλες» αναζητούν την ελπίδα, το φως, το «δικαίωμα» μια άλλης, πιο ανθρώπινης και όμορφης ζωής.

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης (τραγούδι, τύμπανα, κιθάρα) και ο Γρηγόρης Κλιούμης (τραγούδι, κιθάρες) κουβαλάνε την ακριβή σπορά τους από μπάντες που έγραψαν ιστορία στη σύγχρονη ελληνική σκηνή και ξανοίγονται σε νέους θερισμούς, «κερδισμένες» θάλασσες και ορίζοντες.

Τραγούδια για «αγάπες δίχως σώμα», γιατρικά στον «άδειο» και «μπάσταρδο» καιρό, ανάταση για όποιον «σκυφτός» αντικρίζει τα όσα μας κυκλώνουν.

mitsotakis_dim_2012_10_01

Οι δυο τραγουδοποιοί παρουσιάζουν ένα ζωντανό πρόγραμμα βασισμένο στο νέο τους δίσκο με τον γενικό τίτλο “Κατρακύλες”, τραγούδια από την πολύχρονη πορεία τους μέσα σε δύο από τα σημαντικότερα ελληνικά ροκ συγκροτήματα των 90’s, τους Ενδελέχεια και τα Υπόγεια Ρεύματα αλλά και από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μητσοτάκη με τους Ευδαίμονες. Μια βραδιά με ροκ εντάσεις και ποιητική διάθεση.

Μαζί τους ο Θανάσης Ζουρνής πλήκτρα και ο Θοδωρής Ντυλγέρης κιθάρα και μπάσο.

ΙΛΙΟΝ plus – live stage 
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί
Διεύθυνση: Κοδριγκτώνος 17
Τηλ. κρατήσεων: 210 88 10 602 – 6983600510

mitsotakis-klioumis

 

[hr]

Make Noise Thursdays στο ΙΛΙΟΝ plus

[hr]

Το Περιοδικό για τη διατάραξη της Κοινής Ησυχίας επιμελείται και παρουσιάζει σε συνεργασία με το φιλόξενο ΙΛΙΟΝ plus μια σειρά συναυλιών με θορυβώδη και ανήσυχο χαρακτήρα.

Ηλεκτρικές και ανήσυχες Πέμπτες με ροκ όλων των αποχρώσεων, χιπ χοπ και ηλεκτρονική μουσική. Για μουσικές βραδιές που κάνουν θόρυβο με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο και με επίκεντρο την εγχώρια μουσική σκηνή που ψάχνεται και προσπαθεί να δημιουργήσει υπό αντίξοες συνθήκες, καταφέρνοντας σημαντικά αποτελέσματα.

Το πρώτο MakeNoise Fest άλλωστε είχε λάβει χώρα με αφορμή τα γενέθλια του ιστότοπού μας τον περασμένο Μάη στο παλιό Αμαξοστάσιο της ΟΣΥ. Είχαμε προειδοποιήσει από τότε ότι έπεται συνέχεια…

Μείνετε λοιπόν  συντονισμένοι και ανήσυχοι…