Διαφημιστείτε - Το Περιοδικό

logo-fin-150
ToPeriodiko
.gr / Τι είναι

O ιστότοπος ToPeriodiko.GR (Το Περιοδικό για την διατάραξη της κοινής ησυχίας) αποτελεί ένα διαδικτυακό, «παρεμβατικό» μέσο ποικίλης ύλης. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα των νέων Μέσων που επιχειρούν στο φόντο της νέας εποχής για τα Media αφενός να καλύψουν το κενό που έχει αφήσει η αποχώρηση κοινού από τα έντυπα και την τηλεόραση και η μετακίνησή του στο διαδίκτυο και αφετέρου την ανάγκη να υπάρχει μια συλλογική φωνή εναλλακτικής παρέμβασης, αμφισβήτησης και σχολιασμού, όσο το δυνατόν περισσότερων πεδίων που αφορούν τη δημόσια ζωή.

O ιστότοπος ToPeriodiko.GR, είναι ένα μέσο ποικίλης -επίσης- μεθοδολογίας. Το υλικό του επιχειρεί να συνδυάζει αρμονικά στοιχεία της παραδοσιακής δημοσιογραφίας (με κείμενο, φωτογραφία και βίντεο), του blogging, των τηλεοπτικών εκπομπών και της εγχώριας διαδικτυακής κουλτούρας που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια.

Το site χαρακτηρίζεται από το φιλικό προς τον χρήστη κλίμα αρθρογραφίας γύρω από ζητήματα επικαιρότητας, πρόσωπα, ιδέες, γεγονότα, μέρη και καταστάσεις χρησιμοποιώντας πληθώρα τρόπων γραφής. Από την ανάλυση μέχρι την καυστική σάτιρα, την πρωτοπρόσωπη αφήγηση, την άποψη. Με αφιερώματα, φωτογραφικά θέματα, σκιτσογραφίες, συνεντεύξεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, reviews και previews συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, κινηματογραφικών προβολών και πολλά άλλα.

Στατιστικά ToPeriodiko.GR

Στη σύντομη χρονική περίοδο που υπάρχει (από τον Μάη του 2014) έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια ενός μεγάλου και ολοένα διευρυνόμενου δυναμικού (25.000 μέλη στο Facebook και 1.700 followers στο Twitter, περισσότεροι από 1.000.000 ξεχωριστοί επισκέπτες από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι τώρα το Δεκέμβρη του ‘16 και κατά μέσο όρο ανά μήνα 70.000 ξεχωριστές επισκέψεις). Το κοινό αυτό αναφέρεται σε μεγάλο βαθμό σε κατοίκους Αττικής, Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων αστικών κέντρων. Ηλικιακά αναφέρεται σε ένα ευρύ φάσμα από τα 18 έως τα 55 με ιδιαίτερο κέντρο τις ηλικιακές ομάδες 25 – 35 και 35 – 45.

Προσελκύει σε μεγάλο βαθμό κοινό που μπορεί να χαρακτηριστεί «ανήσυχο» όσον αφορά τα δρώμενα της δημόσιας σφαίρας, τα πολιτιστικά γεγονότα, τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις, τα βιβλία, τις συναυλίες τους τρόπους ψυχαγωγίας κ.α. Κοινό το οποίο δραστηριοποιείται ενεργά στην καθημερινότητα του site τόσο μέσα από την πλατφόρμα του, όσο και από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που το πλαισιώνουν. Στόχος του toperiodiko.gr είναι η διαρκής ενίσχυση μιας συνεπούς σχέσης με το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη διεύρυνση του και για την περαιτέρω διαδραστική σχέση του με το όλο εγχείρημα.

logo-fin-150

Διαφημιστείτε στο www.toperiodiko.gr

Ο ιστότοπος toperiodiko.gr και η ομάδα του δεν κρύβουν πως φιλοδοξούν να εδραιωθούν στον χώρο που δεν αγγίζουν πολλά site ποικίλης ύλης, δημιουργώντας έναν σταθερό πόλο έλξης, έναν χώρο συζήτησης κι ενημέρωσης για όσες κι όσους αναζητούν στο ίντερνετ κάτι διαφορετικό από την «παρωχημένη, κυρίαρχη μορφή ενημέρωσης». Για όσους επιδιώκουν μία ανήσυχη οπτική γωνία όπου οι άνθρωποι, η κοινωνία, η οικονομία, η ιστορία, η επιστήμη, οι τέχνες, η τεχνολογία, το περιβάλλον, τα κινήματα, η πόλη, τα γήπεδα, η καθημερινή ζωή συνευρίσκονται ως αδιαχώριστες πλευρές που συνθέτουν ενιαία την αντίληψη της πραγματικότητας για την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ιστότοπος ToPeriodiko.GR σας επιλέγει και σας προσκαλεί να διαφημίσετε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τα δρώμενα που διοργανώνετε μέσα από τις σελίδες του, σεβόμενοι την οπτική του και «επενδύοντας» στην εκρηκτική και ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία του κοινού που προσελκύει. Αν εμπιστεύεστε αυτό που θέλετε να διαφημίσετε, -ειδικά αν αντιλαμβάνεστε την (δύσκολη οικονομικά και αλλά και ενδιαφέρουσα όσον αφορά νέες προτάσεις) περίοδο της κρίσης που διανύουμε, δεν έχετε παρά να το τολμήσετε…

Το προωθητικό άρθρο για την επιχείρησή σας, έχει τη δυνατότητα να διαμοιραστεί στους 25.000 χρήστες που αποτελούν την κοινότητα του ToPeriodiko στο Facebook, τους 1.700 που το ακολουθούν στο Twitter και στους 3.000 – 4.000 μοναδικούς χρήστες – κατά μέσο όρο – που επισκέπτονται καθημερινά το site.

Ο διαφημιζόμενος με την πληρωμή της προσφοράς λαμβάνει τιμολόγιο.

Ο διαφημιζόμενος έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης της επισκεψιμότητας μέσω της υπηρεσίας Google Analytics.

logo-fin-150

Προτάσεις συνεργασίας

ΕΙΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΟΣΤΟΣ

Προσφορά A

• Banner διάστασης 300X250 σε δύο θέσεις premium

80 ευρώ ανά 15μερο

Προσφορά Β

• Banner διάστασης 728X90 σε δύο θέσεις premium

80 ευρώ ανά 15μερο

Προσφορά Γ

• Banner διάστασης 300X250 σε δύο θέσεις regular

50 ευρώ ανά 15μερο

Προσφορά Δ

• Banner διάστασης 728X90 σε δύο θέσεις regular

50 ευρώ ανά 15μερο

Προσφορά Ε

• Adventorial / Ανάρτηση άρθρου από συντάκτη του site στο www.toperiodiko.gr
• Το άρθρο δημοσιεύεται σε ώρες αιχμής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του site

100 Ευρώ

*Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

**Σε περίπτωση συνδυασμού προσφορών υπάρχει η δυνατότητα καλύτερης τιμής

***Οι προσφορές είναι ενδεικτικές. Διαφορετικοί τρόποι διαφήμισης ενδέχεται να προταθούν κατά την επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο.