Στήλη: DiscLab
Νέες μουσικές κυκλοφορίες που διαταράσσουν την κοινή ησυχία (Συλλογική Στήλη)

Guts, Hip Hop After All (Deluxe edition) | Heavenly Sweetness

DiscLab : νέες μουσικές κυκλοφορίες που διαταράσσουν την κοινή ησυχία.

| 01/10/2015

#DiscLab: Εδώ που κοινοποιούνται οι πιο θορυβώδεις έρευνες που διεξάγονται στα σκοτεινά μας εργαστήριά, με στόχο νέες μουσικές κυκλοφορίες που διαταράσσουν την κοινή ησυχία. 

Εδώ ο Μιχάλης Παπαμακάριος με το Hip Hop After All του Guts.

[br]

Guts Hip hop after all

[br]

Guts

Hip Hop After All (Deluxe edition)

Heavenly Sweetness

Δισκοκριτική: Μιχάλης Παπαμακάριος

[br]

 

O Guts (κατά κόσμο Fabrice Henri), είναι ένας  από τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής φουρνιάς ( Wax Tailor, Chinese Man) των παραγωγών της νέας Γαλλικής σκηνής που, αν και αναφέρεται στο χώρο του hip hop, έχει ξεφύγει από αυστηρούς προσδιορισμούς σε ότι αφορά τη μουσική τους. Οι προηγούμενοι δίσκοι του, ειδικά το ντεμπούτο το Le Bienhereux, γνώρισαν δικαίως αναγνώριση και σεβασμό από τους οπαδούς του turnablism και όχι μόνο. Αν και το Hip hop after all κυκλοφόρησε το 2014, πρόσφατα εκδόθηκε μια deluxe εκδοχή του με αρκετά ρεμίξ των κομματιών του που διαμορφώνουν μια πιο πλούσια κυκλοφορία.

Ο ήχος του Guts για μια ακόμη φορά έχει όλα τα στοιχεία που τον έκαναν γνωστό. «Κρυμμένες» μελωδίες παραλλαγμένες από τα σάμπλερ, άλλοτε cimematic και άλλοτε τζαζ αισθητική, μη «επιθετικές» ρυθμικές βάσεις με το βάρος να δίνεται στην ατμόσφαιρα που εκφράζουν τα κομμάτια. Ο παραγωγός που ακούγεται «σαν τη τζαζ του 21ου αιώνα», όπως έχει γραφτεί για αυτόν, μας δίνει το πιο hip hop δίσκο του.

Άλλωστε είναι hip hop after all….

[hr]

Ακούστε μουσική από αυτή τη νέα κυκλοφορία εδώ :

[hr]

Κατά βάθος θα ήθελε να παίζει μουσική, αλλά επειδή αυτό το τρένο χάθηκε, γράφει για αυτή και βέβαια όχι από επάγγελμα αλλά από πάθος. Έπειτα από πολυετή θητεία σε περιοδικά και εφημερίδες κατέληξε στο απάνεμο(;) λιμάνι του toperiodiko.gr…