Στήλη: DiscLab
Νέες μουσικές κυκλοφορίες που διαταράσσουν την κοινή ησυχία (Συλλογική Στήλη)

Sugaspank! & The Swing Shoes: A Holy Show | The Lab Records

DiscLab : νέες μουσικές κυκλοφορίες που διαταράσσουν την κοινή ησυχία.

| 21/07/2015

DiscLab: Εδώ που κοινοποιούνται οι πιο θορυβώδεις έρευνες που διεξάγονται στα σκοτεινά μας εργαστήριά, με στόχο νέες μουσικές κυκλοφορίες που διαταράσσουν την κοινή ησυχία. Εδώ ο Μιχάλης Παπαμακάριος με το A Holy Show της Sugaspank! με τους Swing Shoes:

[br]

[br]

[br]

Sugahspank & Swing Shoes

Sugaspank! & The Swing Shoes

A Holy Show

The Lab Records | CD / LP

Μιχάλης Παπαμακάριος

[br]

[br]

 

Ήταν αναμενόμενο, τουλάχιστον σε όσους είχαν παρακολουθήσει την κοινή συναυλιακή πορεία της Sugahspank! και των Swing Shoes, ότι δεν θα αργούσε και το δισκογραφικό βήμα αυτής της συνεργασίας. Και είναι γεγονός ότι το δέσιμο τους είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένο.

Αυτό το δέσιμο, το κλίμα, η ατμόσφαιρα, η φωνή και ο τρόπος που προσεγγίζει το μπλουζ, το γκόσπελ και τζαζ υλικό η Sugahspank!, με το γνωστό πλέον gypsy swimg/blues παίξιμο των Swing Shoes έφτιαξε το A Holy Show.

Και το έφτιαξε όπως «το έκαναν οι παλιοί», με μια μονοήμερη ζωντανή ηχογράφηση που αποτυπώνει, κατά το δυνατό, το κλίμα των εμφανίσεων τους. Σε σύγκριση με το πρώτο δίσκο των Swing Shoes, που τους έκανε γνωστούς, ο ήχος είναι πιο «μαύρος», οι διασκευές παραδοσιακών κομματιών μόνο δύο, γενικά οι συνθέσεις των ίδιων των Swing Shoes και της Sugahspank! καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο κομμάτι του άλμπουμ. Οι διασκευές μπορεί αυτή τη φορά να είναι λιγότερες αλλά μόνο αυτή του My babe του Willie Dixon φτάνει και περισσεύει… Κλίμα παλιού τζαζ/blues κλαμπ στο Kind Το Me και γενικά ένας δίσκος που θα λατρέψουν οι φίλοι της τζαζ και των μπλουζ.

[hr]

Info

[hr]

Το A Holy Show διατίθεται σε επιλεγμένα δισκοπωλεία, στο internet, στο The Lab και βέβαια στις συναυλίες του γκρουπ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους και τη σελίδα τους στο facebook .

[hr]

Ακούστε μουσική από αυτή τη νέα κυκλοφορία εδώ : 

[hr]

Κατά βάθος θα ήθελε να παίζει μουσική, αλλά επειδή αυτό το τρένο χάθηκε, γράφει για αυτή και βέβαια όχι από επάγγελμα αλλά από πάθος. Έπειτα από πολυετή θητεία σε περιοδικά και εφημερίδες κατέληξε στο απάνεμο(;) λιμάνι του toperiodiko.gr…