Συζήτηση: "Charlie Hebdo: H 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης;"

Ο παγκόσμιος φονταμενταλισμός της αγοράς και οι αντιτρομοκρατικές του εκστρατείες.

| 15/01/2015

##ToPeriodiko παρά τη μονοπώληση του ενδιαφέροντος που αντικειμενικά δημιουργούν οι εκλογές όσο πλησιάζουμε στην 25η Γενάρη, σας προ(σ)καλεί να ξεκλέψετε λίγο από το χρόνο σας για μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στο Παρίσι και την επίθεση στο Charlie Hebdo. Μια συζήτηση που απασχόλησε πολύ την κοινή γνώμη αλλά αναμένεται να επανέλθει με νέα επεισόδια και στο μέλλον…

Την εκδήλωση διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση. Παρόμοιες εκδηλώσεις ξεκινούμε να προγραμματίζουμε και για το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς καθώς και άλλα μέσα και εγχειρήματα.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν στις 18:00 στο Πολυτεχνείο με ομιλητές τον Κ. Φουρίκο (ToPeriodiko), τον Ά. Χατζηστεφάνου (Infowar), τον γνωστό σκιτσογράφο Στάθη, τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου και πρ. της Διεθνούς Ένωσης για τα Δικαιώματα του ανθρώπου, Δ. Χριστόπουλο και τον Ν. Προδρομίδη από την Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση.

Εν όψει και της εκδήλωσης σας θυμίζουμε την πρόσφατη αρθρογραφία για τα γεγονότα στο Παρίσι από την ιστοσελίδα του toperiodiko.gr:

Η Charlie Hebdo, τα τέρατα και οι δράκοι.

Charlie Hebdο: Το πριν, το γιατί, το μετά

Υποκρισία και αυταρχισμός: Η Ευρώπη απέκτησε και επίσημα την δική της Ενδεκάτη Σεπτεμβρίου.

 

Periodiko_Antipolemiki