Η συντριβή του ρώσικου А321 οφείλεται σε βομβιστική επίθεση.

Επίσημη επιβεβαίωση

| 17/11/2015

Πριν λίγο επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι το ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο  А321 που συνετρίβη στις 31 Οχτώβρη στο Σινά παρασέρνοντας στο θάνατο και τους 224 ανθρώπους – επιβάτες και πλήρωμα – που επέβαιναν σε αυτό, ήταν στόχος βομβιστικής επίθεσης. Ανάμεσά στους νεκρούς είναι και 25 παιδιά.

Αντικειμενικά, αυτή η επίθεση – την ευθύνη της οποίας ανέλαβε εξαρχής το “Ισλαμικό Κράτος” αλλά έπρεπε να επιβεβαιωθεί και από την έρευνα αφού γενικά αποτελεί γνωστή τακτική η “ανάληψη ευθυνών” ακόμη και σε ατυχήματα για πολιτική σπέκουλα – αποτελεί την “έναρξη” του νέου “κύκλου” τρομοκρατικών επιθέσεων προβοκάτσιας εναντίον στόχων που αφορούν χώρες που συμμετέχουν στους βομβαρδισμούς εναντίον του ΙΚ στην Συρία, αφού προηγείται χρονικά του μακελειού στο Παρίσι.

Μάλιστα την ημέρα της επίθεσης στο Παρίσι το ISIS είχε κυκλοφορήσει νέο βίντεο με νέες απειλές κατά της Ευρώπης αλλά και της Ρωσίας με ιδιαίτερη έμφαση στη δεύτερη (με το βίντεο να έχει ομιλία στη ρωσική γλώσσα).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με την επίθεση αυτή, ο ρωσικός λαός έγινε εκ νέου στόχος του ισλαμοφασισμού, μετά το “Νορντ – Οστ”, το Μπεσλάν και το Βόλγκογκραντ.

Παρεμπιπτόντως και στις τρεις περιπτώσεις υπήρχαν, μεταξύ άλλων ενόπλων και βομβιστές αυτοκτονίας.

Στο “Νορντ – Οστ” δεν πρόλαβαν να πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά.

Στο Μπεσλάν πυροδότησαν μέρος των εκρηκτικών με τα οποία είχαν υπονομεύσει το σχολείο.

[hr]

Διαβάστε εδώ:

«Νορντ Οστ» – Μπεσλάν – Μπατακλάν:
Από τη στήλη Βαντόμ, στη σφαγή των «αμνών»

[hr]

Στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ τον Δεκέμβρη του 2013 ο βομβιστής ανατινάχτηκε ακριβώς στη μέση του πλήθους.

Για την ιστορία, τα παραπάνω είναι σα να μην υπήρξαν ποτέ για τα εγχώρια ΜΜΕ για τα οποία στο Παρίσι και “για πρώτη φορά” στην Ευρώπη ανατινάζεται βομβιστής αυτοκτονίας…

Οι “λεονταρισμοί” του Πούτιν ότι “θα σας βρούμε όπου κι αν κρυφτείτε και θα σας τιμωρήσουμε” και η επικήρυξη των δραστών από την FSB (τη ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας) είναι ανάλογης αξίας – δηλαδή καμίας – για το ρωσικό λαό, με την “παράσταση” που έδωσε ο Ολάντ.

Και ανάλογου αποτέλεσματος βέβαια: Κλιμάκωση των βομβαρδισμών στην Συρία και σίγουρα ακόμη πιο κατασταλτικό νομοθετικό πλαίσιο ενάντια στα λαϊκά δικαιώματα.

Γεννήθηκε – και αυτή είναι μία από τις ελάχιστες βεβαιότητες που έχει – το 1970. Πουλούσε την εργατική του δύναμη επί χρόνια στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό Τύπο. Μέχρι που του έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι ήταν το μόνο πράγμα που φοβόταν. Τώρα «αναρρώνει» στο Περιοδικό. Ελπίζει, για πάντα.