Η απάντηση της οικογένειας Φύσσα για αποφυλάκιση του Ρουπακιά

"Ζουν ανάμεσά μας". 36 μήνες μετά τον φόνο ελεύθερος μαχαιροβγάλτης

| 18/03/2016

“Οργή και λύσσα για τον Παύλο Φύσσα”. Οργή πιο συγκεκριμένα και για τη σημερινή αποφυλάκιση του Ρουπακιά. Του κατ΄ομολογία δολοφόνου του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα ή Killah P. Οργή για την κωλυσιεργία, οργή καθώς παρήλθε το ανώτατο όριο προσωρινής του κράτησης ,  κι ενώ η πρωτόδικη δίκη για την υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της για να ολοκληρωθεί. 36 μήνες δεν ήταν αρκετοί…

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα, απάντησε στην αποφυλάκιση του κατ΄ομολογία δολοφόνου του παιδιού της με ένα βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών και εννέα δευτερολέπτων το οποίο αντί παρουσίας στον αέρα του Αθήνα 9,85, το ανάρτησε στη σελίδα του.

Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, ακούγεται η προκλητική φράση των Χρυσαυγιτών «ό,τι κινείται σφάζεται», ενώ φαίνεται ο ματωμένος σουγιάς του Ρουπακια με τον οποίο δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, καθώς και το σημείο της απολογίας του που αφορά το συγκεκριμένο σημείο.

Η αποφυλάκιση του με βούλευμα  ήταν αποτέλεσμα του γεγονότος ότι παρήλθε το ανώτατο όριο προσωρινής του κράτησης. «Μην ακούσουμε μόνο ότι ο δολοφόνος έφυγε» , δήλωσε εκφράζοντας την δικαιολογημένη της αγανάκτηση η Μάγδα Φύσσα, όταν ανακοινώθηκε η επερχόμενη αποφυλάκιση Ρουπακιά.

“Το γνωρίζαμε ότι στους 30 μήνες θα βγει. Δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε καθυστερήσει τόσο το δικαστήριο» ,είχε συμπληρώσει.

Ο Ρουπακιάς μεταφέρθηκε με κλούβα από τις  φυλακές Κορυδαλλού στο σπίτι του στον Ταύρο. Μάλιστα όπως καταγράφηκε την ώρα που συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας του, ένας άνδρας του φώναξε «αλήτη, δολοφόνε».

Ο Ρουπακιάς θα παραμένει ( σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν) σε περιορισμό με 24ωρη φύλαξη. Του επιτρέπεται να μεταβαίνει μόνο στο δικαστήριο, τις ημέρες που εκδικάζεται η υπόθεσή του και πάντα με αστυνομική συνοδεία. Επίσης δεν θα μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας, καθώς του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

magda-fussa-katathesi-630

Δείτε το βίντεο: