Κλήση για «απολογία» λόγω της αντίστασης στους πλειστηριασμούς!

Μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης «καλείται»... «να δώσει εξηγήσεις»

| 11/01/2017

Μήνυση που συνοδεύεται από κλήση για προκαταρκτική εξέταση σε μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, λόγω της δράσης που έχει αναπτυχθεί ενάντια στους πλειστηριασμούς των λαϊκών σπιτιών.

Οπως αναφέρει το newreport.gr, ο Ηλίας Σμήλιος καλείται σε απολογία για τη δράση του με το Συντονισμό. Και επειδή, όπως είναι γνωστό, «ένα κίνημα δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος, όταν ένας από ένα κίνημα καλείται σε απολογία, είναι σα να καλείται ολόκληρο το Κίνημα».

«Το σύστημα θα παίξει τα ρέστα του για να φοβίσει, για να σταματήσει, να τρομοκρατήσει τον κόσμο βλέποντας το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης να πλαισιώνεται ολοένα και από περισσότερο κόσμο.

smilios

»Τι κάνει ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων και ενοχλεί; Σταματά πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και λαϊκής περιουσίας. Διαμαρτύρεται και παρεμβαίνει όταν άνθρωποι στερούνται βασικά αγαθά, όπως το νερό και το ρεύμα.

»Οταν γίνεται κατάσχεση μισθών σε ακατάσχετους λογαριασμούς και ο κόσμος δεν έχει να περάσει το μήνα, δεν έχει να φάει, κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα.

»Ολο αυτό δεν αρέσει στο σύστημα, γι’αυτό και ξεκίνησε να δείχνει τα δόντια του…

»Οπως γράφει το μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης στην προσωπική του σελίδα: “ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ… κι άτακτο παιδάκι ήμουν/ήμασταν (και θα είμαστε!) τα λαϊκά σπίτια και την περιουσία δεν αφήνουμε τράπεζες και κράτος να τ’ αρπάξουν…».