Ο υπόδικος Κουκούτσης φεύγει από τη Χρυσή Αυγή, αφού έχει δηλώσει:

“Έχουμε στρατιωτική δομή και τάγματα εφόδου για να υπερασπιστούμε τον κόσμο μας” (video)

| 06/03/2017

Στις 4 Μαρτίου, ο μέχρι εκείνη την ημέρα βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης, δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα-εγκληματική οργάνωση και την παραμονή του στο Κοινοβούλιο ως ανεξάρτητος βουλευτής, δηλώνοντας μάλιστα ότι ως βουλευτής συνελήφθη, ως βουλευτής θα δικαστεί, καθώς βρίσκεται και αυτός στην προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα που κατηγορείται σύσσωμη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε τον Νίκο Μιχαλολιάκο να του φιλάει το χέρι κάποιο καιρό πριν, όταν πάλι απειλούσε ότι θα φύγει, αλλά τότε το μετάνιωσε και λοιδώρησε τους “συναδέλφους” του Μπούκουρα και Αλεξόπουλο όταν ανεξαρτητοποιήθηκαν.

Η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να αφήνει ασχολίαστη την ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση. Η επιχείρηση “βελούδινο διαζύγιο” τορπιλίζεται βέβαια από δηλώσεις του Κουκούτση όπως αυτή στο σημερινό πρωτοσέλιδο του Μακελειού του γνωστού Χίου, όπου επαναφέρει ένα θέμα που πάλι είχε δημοσιεύσει πριν καιρό η εν λόγω φυλλάδα, σχετικό με “αποκάλυψη” για το ότι η Ελένη Ζαρούλια εθεάθη να απατά τον σύζυγό της, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Βέβαια, πολύ σύντομα, οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής που εκπροσωπούν τον Κουκούτση στη δίκη θα πρέπει να τοποθετηθούν για το αν θα συνεχίσουν να το πράττουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπεράσπιση του Κουκούτση θα έχει μεγάλη δυσκολία να αξιοποιήσει την ανεξαρτητοποίηση για να πετύχει μια ευχερέστερη ποινική μεταχείριση.

Ο Κουκούτσης, σε δηλώσεις του μετά τον Μελιγαλά του 2013 αλλά και μετά τη δολοφονία Φύσσα, έχει ομολογήσει την ύπαρξη τόσο της στρατιωτικής δομής της Χρυσής Αυγής, όσο και των ταγμάτων εφόδου, που αποτελούν βασικό αντικείμενο της κατηγορίας που εξετάζει το δικαστήριο.

Ο Κουκούτσης, μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές, ηγήθηκαν του τάγματος εφόδου της Νίκαιας – που λίγες μέρες μετά δολοφόνησε τον Παυλο Φύσσα – στα επεισόδια στον Μελιγαλά.

Παραθέτουμε κάποια ακόμα βίντεο που κυριολεκτικά καίνε τόσο τον Κουκούτση όσο και την οργάνωση:

α. “Η στρατιωτική δομή του κόμματός μας ειναι αυτή, σ’ όποιον αρέσει” (15/9/2013)

β. “Υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες” (15/9/2013)

γ. “Καμία ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα” (18/9/2013)

δ. “Προβοκάτσια η δολοφονία Φύσσα” (18/9/2013)

ε. “Έχουμε τάγματα εφόδου για να υπερασπιστούμε τον κόσμο μας” (18/9/2013)

πηγή: jailgoldendawn.com