ΜΟΝΟΚΟΚΑΛΟ στο Gagarin 205

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου

| 05/09/2018

Το μονοκόκαλο είναι ένα πείραμα σε εξέλιξη.
Ζωντανό και υπό (συν)διαμόρφωση.

Στην αρχική του σύλληψη, περιλαμβάνει το Gagarin 205 και 16 ελληνόφωνα/ελληνόστιχα συγκροτήματα και δημιουργούς από διάφορες πόλεις.
Ο στόχος του εγχειρήματος είναι μια Παρασκευή κάθε δυο, περίπου, μήνες, τέσσερα acts από τα παραπάνω, να εμφανίζονται στη σκηνή του Gagarin 205.

Κάτι σα φεστιβάλ απλωμένο στον χρόνο, που κάθε του επανάληψη εξαρτάται από τους μουσικούς, τον συναυλιακό χώρο και τους θεατές.

ΜΟΝΟΚΟΚΑΛΟ #1 – Παρασκευή 5 Οκτωβρίου
Sigmataf |  Τεφλόν |  Αγόριαstonilio |  Αστρογόνο

Sigmataf

Γεννήθηκε το 1980 και ζει στην Αθήνα.

Με την μουσική ξεκίνησε από το hip hop σχήμα “Prohja” και μετέπειτα υπήρξε μέλος των “Βαβυλώνα” ως στιχουργός κι ερμηνευτής με το ψευδώνυμο “κοράκι” μέχρι το 2003.

Από το 2010, κινείται στην δισκογραφία ως Sigmataf έχοντας κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή δύο προσωπικά album [“Ξύπνα. Ώρα για ύπνο” / 2010] – [“Τι κάνει σε είσαι να ; εδώ” / 2012] συν ένα EP ψηφιακά [METAVASI·3 / 2017 Digital Release].

Στα Live εμφανίζεται έχοντας στο πλευρό του τον Α. Σώρρο (MPC5000 & Μπάσο)

και τον Χ. Μελαχροινό (Πλήκτρα & Κομπιούτερ).

FB Pagehttps://www.facebook.com/pg/Sigmatafpage
Bandcamphttps://sigmataf2.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/mr.sigmataf/

τεφλόν

Οι 5 έχουν τιθασεύσει τον χρόνο. Εμφανίζονται στην δισκογραφία από το 1877, επινοώντας ξανά και ξανά τον καλλιτεχνικό τους εαυτό συνθέτοντας όλες τις μουσικές επιτυχίες που γνωρίζετε, αυτές που δεν γνωρίζετε αλλά και αυτές που θα γνωρίσετε. Από το 2007 επιλέγουν να εμφανίζονται, ύπουλα, τυχαία και σποραδικά ως τεφλόν. Ο τρίτος δίσκος τους ήδη μεταδίδεται με κύματα άλφα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς πομπούς αλλά και από μόντεμ-ρούτερ. Τους ξέρετε, απλά δεν τους γνωρίζετε.

FB Page:  https://www.facebook.com/teflon.athens/
Spotify: goo.gl/o3bHgn
Bandcamp: tfln.bandcamp.com
Soundcloud: soundcloud.com/teflon_athens
Youtube: www.youtube.com/c/teflonathens 

Αγόριαstonilio

Τα αγόριαstonilio μετράνε ήδη 5 χρόνια ύπαρξης. Στο διάστημα αυτό έχουν κυκλοφορήσει 2 albums και ένα digital single. Μόλις φέτος κυκλοφόρησε από την B-Otherside Records το δεύτερο τους album “Ο αυτοκράτορας της μπούρδας”.

Λίγο πριν ξαναμπούν στο studio για να ηχογραφήσουν το 3ο album, κάνουν μια στάση στο Gagarin για μία βραδιά γεμάτη αίμα, πάρκιν και ιδρώτα.

FB Pagehttps://www.facebook.com/pg/agoriastonilioband
Bandcamp:  http://agoriastonilio.bandcamp.com
Spotify: link
Soundcloud: https://soundcloud.com/agoriastonilio
Youtube:
https://www.youtube.com/c/agoriastonilio
Instagram: https://www.instagram.com/agoriastonilio/
Twiter: https://twitter.com/agoriastonilio

αστρογόνο

Οι αστρογόνο σχηματίζονταν για αρκετά χρόνια μέσα από την μουσική ζύμωση μιας παρέας ανθρώπων. Η σημερινή τους μορφή ολοκληρώθηκε κατά την περίοδο 2015-2017, όταν και προχώρησαν στην παραγωγή του δισκογραφικού ντεμπούτου τους, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017. Η μουσική τους έμπνευση πηγάζει από πολλές και ετερόκλητες επιρροές που φέρουν τα έξι μέλη τους. Μέσα από το συνεχή πειραματισμό και την εξερεύνηση των προσωπικών και συλλογικών τους μουσικών ορίων, σκοπός τους είναι η επανανοηματοδότηση αυτών των επιρροών μέσα από έναν νέο ήχο, καθώς και η δημιουργία μουσικής και στίχων, που αποφεύγουν κάθε είδους σκοπιμότητα και πηγάζουν από όσο το δυνατόν πιο βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα.

FB Page: https://www.facebook.com/astrogono/
Bandcampαστρογόνο, by αστρογόνο
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCWF4o2xQ-RL8m4zO-fI2aiw

Info:

https://www.facebook.com/monokokalo/

https://www.viva.gr/tickets/music/gagarin-205/monokokalo-1/