"Νύχτες Αλληλεγγύης" live: Magic De Spell feat. Δημήτρης Πουλικάκος

Θέατρο Ρεματιάς, Πολύδροσο Χαλανδρίου 6 Ιούλη, 21:00

| 04/07/2017

Την Πέμπτη 6/7, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων “Νύχτες Αλληλεγγύης” στο Θέατρο Ρεματιάς (Χαλάνδρι), θα πραγματοποιηθεί συναυλία των MAGIC DE SPELL με τη συμμετοχή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΥ.

Oι MAGIC DE SPELL όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στην ελληνική σκηνή, δεν έπαψαν ποτέ να είναι δημιουργικά φορτισμένοι και εκρηκτικοί συναυλιακά. Στο ενεργητικό τους οκτώ ελληνόφωνοι δίσκοι, η συνεργασία με τον JJ Burnel των Stranglers, “πειραγμένες” διασκευές, μελοποιήσεις ποιητών, κοινωνικά και εμβληματικά τραγούδια, αλλά και μεγάλος αριθμός συναυλιών στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη. Με ένα ηλεκτρισμένο σετ, από το “Διακοπές στο Sarajevo” στο “Εμένα οι φίλοι μου”, από το “Νίψον ανομήματα” στον “κυρ Παντελή” και στα “Τέρμα το διάλειμμα”, “Όταν νυχτώνει”, “Με μπαταρία”, “Οκ πατέρα”, μέχρι και το τελευταίο “Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;”, συνεχίζουν να εγκυμονούν rock’n’roll ανατροπές.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ ή ΜητS.O.S. ή θείος Νώντας, συνεχίζει ακάθεκτος, έχοντας στις αποσκευές του μουσικές πέντε δεκαετιών! Ξεκινώντας από το “Σκόνη, πέτρες, λάσπη” και την αξεπέραστη διασκευή του “Υπάρχω”, το ταξίδι συνεχίζεται και συμπεριλαμβάνει νέα, αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια του, που με πηγαίο χιούμορ, περιγράφουν και καυτηριάζουν τη θορυβώδη σιωπή του σήμερα…

19642331_834223426744730_1135329840068212928_n

Info:

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου
Πέμπτη 6 Ιούλη, ώρα 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ