Οι έμποροι του Άργους τα βάζουν με τους μαθητές της πόλης επειδή... απίστησαν στα ψώνια

Ιστορίες τρέλας ενός καπιταλισμού σε κρίση

| 16/12/2017

Φαίνεται πως η κρίση, αλλά και η μνησικακία που αυτή γεννά, είναι ικανά να παράγουν από μικροκακίες μέχρι επίσημες ανακοινώσεις πικρίας από ολόκληρους Συλλόγους, ειδικά στην ελληνική επαρχία.

Aυτά τα συναισθήματα, και οι πικραμένες ανακοινώσεις, αυτή τη φορά του εμπορικού συλλόγου του Άργους, είχαν ως στόχο… μαθητές Λυκείου της ίδιας πόλης, οι οποίοι υπέπεσαν στην αμαρτία να… κάνουν τα ψώνια τους στην Αθήνα, στο πλαίσιο εκδρομής, πληγώνοντας από ότι φαίνεται τους εμπόρους της επαρχιακής πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το 2ο Λύκειο Άργους, τον Λυκειάρχη και τους συνοδούς καθηγητές, για την συνεπή στήριξη της εμπορικής αγοράς της ΕΡΜΟΥ στην ΑΘΗΝΑ για άλλη μια χρονιά.

Η αποβίβαση σχεδόν όλων των μαθητών με τα χέρια γεμάτα ψώνια είναι αψευδής μάρτυρας της επιτυχίας του σκοπού της “εκπαιδευτικής” εκδρομής.

Άλλωστε είναι ολοφάνερο ότι το shopping είναι το βασικότερο ζητούμενο μιας “εκπαιδευτικής” εκδρομής των εκπαιδευτικών μας μονάδων.

Ευχόμαστε του χρόνου ακόμη καλύτερα ψώνια στην ΕΡΜΟΥ και σε άλλους ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ προορισμούς της Αθήνας στην καθιερωμένη ποια “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ’” εκδρομή.

Ο Εμπορικός κόσμος του Άργους πάντα στην διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας για να στηρίξει οικονομικά λαχειοφόρους αγορές, ημερολόγια ή προσφέροντας δώρα για χορούς με σκοπό να πηγαίνουν εκπαιδευτικές εκδρομές σε εμπορικούς προορισμούς στην Αθήνα.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ»