Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων μετακομίζουν...

...κι εμείς βοηθάμε και γινόμαστε φίλοι!

| 08/01/2015

Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων, ο πρώτος αυτοδιαχειριζόμενος εκδοτικός οίκος και βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, μετακομίζουν και ζητούν τη συμμετοχή σου!

Από τις 12 Ιανουαρίου 2015 δεν θα τους βρίσκουμε πλέον στην Ερεσσού, αλλά στην οδό Καλλιδρομίου 30, στα Εξάρχεια.

Η συμμετοχή μας στο εγχείρημα αυτό έχει να κάνει με τα εξής:

Πρώτον, μπορούμε να γίνουμε “Φίλοι των εκδόσεων”. Με μια ετήσια συνδρομή 80 ευρώ που δίνεται εφάπαξ ή σε 2 δόσεις (μία με την εγγραφή και μία τον Ιούλιο), ο φίλος/η των Εκδόσεων παίρνει δωρεάν ένα αντίτυπο από κάθε καινούργιο βιβλίο που βγαίνει μέσα στη χρονιά. Επίσης, πέραν του δωρεάν αντιτύπου, θα μπορεί να αγοράζει τα βιβλία των Εκδόσεων με έκπτωση 50% επί της ονομαστικής τιμής (τιμή καταλόγου). Τέλος, επειδή οι «Εκδόσεις των Συναδέλφων» εκτός από τα δικά τους βιβλία διακινούν και βιβλία άλλων εκδοτικών οίκων, μπορούν να προμηθεύουν τους φίλους τους με όποιο βιβλίο αναζητούν, με έκπτωση 30% επί της ονομαστικής του τιμής. Όποιος/α ενδιαφέρεται, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι 18 Ιανουαρίου του 2015.

Δεύτερον, πάμε μια βόλτα την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στον υπό μετακόμιση χώρο τους, στην Ερεσσού 35. Αυτές τις δύο μέρες θα βρείτε εκεί όλα τα παλιά βιβλία που έχουμε στα ράφια μας  με ένα ευρώ και μεγάλες εκπτώσεις σε νεότερους τίτλους!

Το Περιοδικό είχε βρει το καλοκαίρι κάποιους από τους “Συναδέλφους” και έκανε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί τους για το εγχείρημα των Εκδόσεων.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για την…μετακόμιση εδώ.