Οι CHINESE MAN επιστρέφουν στην Αθήνα | 14 Φεβρουαρίου 2015

Και όπως λένε και οι ίδιοι: “Make music, not war”!

| 11/02/2015

Είναι γεγονός, η ιδιαίτερη μουσική κολεκτίβα από τη Γαλλία επιστρέφει στην Αθήνα, για ένα ακόμα μοναδικό live. Δύο σχεδόν χρόνια μετά από την παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα, οι Chinese Man επιστρέφουν και εμφανίζονται το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στο Βοτανικός Live Stage.

Tο τρίο των Chinese Man, High Ku, Sly και Ze Mateo, που αποτελεί και την κινητήριο δύναμη του ομώνυμου label Chinese Man Records, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη χώρα μας τον Απρίλιο του 2013 και με δύο εκπληκτικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κέρδισαν τις εντυπώσεις και έγιναν ένα από τα “wish for” groups του ελληνικού κοινού.

Στις 14 Φεβρουαρίου προσγειώνονται και πάλι στην Αθήνα και στο Βοτανικός Live Stage και φέρνουν μαζί τον ξεχωριστό ήχο τους που είναι επηρεασμένος από τη Hip Hop σκηνή αλλά και με σαφείς επιρροές από funk, dub, reggae και jazz! Οι Chinese Man επιστρέφουν για να παίξουν όλα τα αγαπημένα τους κομμάτια, να διαδώσουν το ζεν πνεύμα τους και να μας εκπλήξουν ξανά με την εκρηκτική τους παρουσία!

Τη βραδιά θα ανοίξει ο αγαπημένος παραγωγός και beatmaker Proleter με ένα live show!

Έτσι για ακόμα μια φορά… “make music, not war”!

– Δείτε ένα από τα κομμάτια του τελευταίου τους δίσκου:

Και ένα από τα γνωστότερα παλιότερα hits του “Κινέζου”, το Get up. Ύμνος – διαμαρτυρία ενάντια στο πρωινό ξύπνημα από τις μέρες του σχολείου μέχρι τις μέρες της εργασιακής ζωής και καθημερινότητας:

****

chinese

INFO

Βοτανικός Live Stage | Chinese Man | 14 Φεβρουαρίου 2015, 21:30

Opening Act: Proleter Live

Τιμή Εισιτηρίων: Περιορισμένος αριθμός 18€, Προπώληση 23€, Ταμείο 28€

Σημεία Προπώλησης: Viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload

Παραγωγή: Stereomatic Productions

17_Chinese_Man_-_credit_photo_2012_BOBY