Οι Nightstalker LIVE στην Αθήνα μαζί με τους Thee Holy Strangers!

Σάββατο 25 Απρίλη | Gagarin 205

| 20/04/2015

Είναι πάντα σπουδαίο όταν μια μπάντα που κατά καιρούς έχει γυρίσει τη χώρα παίζει “στην πόλη της” – και οι Nightstalker δεν αφήνουν τους Αθηναίους παραπονεμένους: τα τελευταία χρόνια η μεγάλη εμφάνισή τους στο Gagarin, που σηματοδοτεί την άνοιξη και οδηγεί σιγά σιγά τη χειμερινή σεζόν στο τέλος της είναι θεσμός.

Φέτος, η αθηναίοι πατέρες της ροκ (και όχι απλώς stoner) επιστρέφουν στη σκηνή του Gagarin μετά από το περσινό, θρυλικό live με το οποίο γιόρτασαν τα 25 χρόνια του συγκροτήματος και το οποίο απαθανατίστηκε στο  25th Anniversary Live Show, συλλεκτικό dvd για να μείνει για πάντα στη ροκ ιστορία της πόλης. Αναμείνατε μια ακόμα μεγάλη ροκ γιορτή με εκπλήξεις που η μπάντα κρατά ως άσους στο μανίκι και κομμάτια που έχουν αγαπηθεί και έχουν γίνει κλασικά. Αν ήσασταν πέρυσι, ξέρετε τι να περιμένατε. Αν λείψατε, φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία.

Thee Holy Strangers

Οι Thee Holy Strangers είναι μία σύμπραξη μουσικών από γνωστές μπάντες της πόλης. Οι THS συνεχίζουν μια πορεία που ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο, και περιλαμβάνει συναυλίες που έχουν προκαλέσει αίσθηση και ένα 7ιντσο (Fiery Road/Trouble on Trouble) το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το 2ο τεύχος του ιστορικού zine «Fractal Press».

Στις συναυλίες τους ξεδιπλώνουν το γοητευτικό χαρμάνι της μουσικής τους που οι ίδιοι ονομάζουν “kozmic swamp music”: «Σκοτεινή» Americana, soul και αστικό μπλουζ, ένα soundtrack για μία επικίνδυνη και απελευθερωτική βόλτα σε τοπία της καρδιάς και της πόλης.

Thee Holy Strangers:
Alex K. (The Last Drive, ex- The Earthbound) – Φωνή, Κιθάρα, φυσαρμόνικα
T-Nick (Dustbowl) – Κιθάρα
John Hardy (Dustbowl) – Pedal steel guitar, ακουστική κιθάρα
Costas C. a.k.a Digital Alkemist (Night On Earth, ex- Nightstalker, Blend Sextet, Allison) – Drums
Τζένη Καπάδαη – Φωνή
Φλώρα Ιωαννίδη (Ludmilla, ex-Μake Believe) – Φωνή
Virgil Kane (Dream Long Dead, ex-Down ‘n’ Out, 700 Machines) – Μπάσο

 

Info

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

NIGHTSTALKER

opening act: Thee Holy Strangers 

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Σημεία προπώλησης
Ticket House (Πανεπιστημίου 42), Topmanviva.gr και τα συνεργαζόμενα καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Reload

NightstalkerPoster

Διαβάστε και το “Children of The Sun στην Ελλάδα της κρίσης”…