Οι Reggetiko Project παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο.

Κατεβαίνουν στην Αθήνα και συνεχίζουν τις μουσικές συνομιλίες ανάμεσα σε reggae και ρεμπέτικο...

| 06/03/2015

Το Reggetiko project αποτελεί μια μουσική συνάντηση ανάμεσα σε άτομα με πολύ διαφορετικά μουσικά υπόβαθρα και παραστάσεις με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για δημιουργικές συζητήσεις – αυτοσχεδιασμούς με σκοπό τη όσο το δυνατόν άμεση συνδιαλογή των μελών της.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι δυο βασικοί άξονες των μουσικών ερεθισμάτων τους είναι η ακουστική reggae και το ρεμπέτικο.

Tο αποτέλεσμα της συλλογικής αυτής έκφρασης έχει πειραματικό χαρακτήρα και αντιμετωπίζει την μουσική και τον αυτοσχεδιασμό ως ένα τρόπο επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους που όσο απλοϊκός, περίπλοκος, ευχάριστός ή δύσπεπτος μπορεί να γίνει, πρέπει πάντα να χαρακτηρίζεται από αμοιβαίο αλληλοσεβασμό και ειλικρίνεια.

reggetiko1

Πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Music Conversations”, την οποία παρουσίασε τον Οκτώβρη στο Παλέρμο της Σικελίας ενώ πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα στις 8 του Μάρτη. Έπονται προγραμματισμένες συναυλίες, από τις οποίες ξεχωρίζει αυτή της Κωνσταντινούπολης στις 21 του Μάρτη.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν Κωσταντίνος Παπούδας (κιθάρα), Σωκράτης Βότσκος (πνευστά), Κουμαρτζής Θεόδωρος (μπαγλαμάς, μελόντικα) και Γιάννης Κωφόπουλος (φωνητικά)

Οι Reggetiko Project έρχονται λοιπόν από την Θεσσαλονίκη με στόχο να παρουσιάσει για πρώτη φορά το δίσκο τους στο Casa Bostani. Την βραδιά θα συνεχίσουν με αρκετά εύθυμη διάθεση οι Protogenes Pleonasma 69.

ΤoPeriodiko στηρίζει υπερήφανα και συνειδητά, ως χορηγός επικοινωνίας, την πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση που θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή…

PROTOGENES PLEONASMA 69 είναι το σχήμα του ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλου αποτελείτε από νέους ταλαντούχους μουσικούς, Κωνσταντίνος Στουραίτης (κιθάρα) Κίμωνας Καρούτζος (κοντραμπάσο) Ξένια Ντάνια (φωνή). Με αγάπη στη traditional και modern Jazz με επιρροές από bebop, gospel και soul δημιουργούν διαφορετικές μουσικές προσεγγίσεις αγαπημένων jazz standards.

To γκρουπ έχει λάβει μέρος σε αθηναϊκά φεστιβάλ, καθώς και live performances σε μουσικές σκηνές και μαγαζιά της Αθηνάς και της περιφέρειας. Επίσης είναι το house band του επιτυχούς jam session στου Ψυρρή.

casa bostani (1)

Info

Οι πόρτες ανοίγουν 20:30 / Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος 5 €
Πληροφορίες & Κρατήσεις 210 8233352

facebook event

Casa Bostani
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34, Πεδίον του Άρεως
210 82333352
[email protected]