ΟΧΙ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Πανελλαδική Συγκέντρωση στο Υπ. Δικαιοσύνης, Πέμπτη 31 Αυγούστου

| 28/08/2017

Με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων Συντονισμών Συλλογικοτήτων, Πρωτοβουλιών και αγωνιστών από όλη τη χώρα προχωρούν οι διαδικασίες για την οργάνωση της πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και συνέλευσης του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης την Πέμπτη 31 Αυγούστου, 2 μμ., στέλνοντας μήνυμα προς κάθε αποδέκτη: Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση λένε δυναμικά ότι όπως στα ειρηνοδικεία, έτσι και με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με ΜΑΖΙΚΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ θα βάλουμε φραγμό, θα ανατρέψουμε την πολιτική της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας!

Με επιστολή τους οι Συντονισμοί/Πρωτοβουλίες ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, ο οποίος δίνει νικηφόρες μάχες στα ειρηνοδικεία ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών εδώ και πολύ καιρό. Όπως αναφέρουν και στο blog τους για τον Συντονισμό: “…Στηριγμένος στη δημοκρατία των συνελεύσεων κι απαλλαγμένος από κομματικούς εναγκαλισμούς, μίλησε από την αρχή για έναν ανυποχώρητο αγώνα χωρίς ημερομηνία λήξης, χωρίς ξεπουλήματα και διαπραγματεύσεις “για το μοίρασμα της φτώχειας μας”. Κι ένας τέτοιος αγώνας φαίνεται ότι μπορεί να συσπειρώνει όλο και περισσότερους, καθέναν που θέλει να μετουσιώσει την οργή για όλα αυτά που σε βάρος μας γίνονται σε δράση για την ανατροπή τους, χωρίς αυταπάτες κι αναμονές, επίδοξους σωτήρες κι αναθέσεις…”

Συντονιστείτε στη σελίδα fb της πρωτοβουλίας για λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκέντρωση και τη συνέλευση που θα ακολουθήσει το απόγευμα στις 17.00 στο κτήριο τής ΠΟΕ – ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη.

[hr]

Αναχώρηση λεωφορείων από Θεσσαλονίκη στις 31/8, στις 7π.μ. από το άγαλμα του Βενιζέλου. Επιστροφή το βράδυ της ίδιας μέρας.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 6972310995 και 6978286554.
[Τα λεωφορεία, κατόπιν συνεννόησης, θα πάρουν διαδηλωτές και από άλλες πόλεις]

πλειστηριασμοι