Ο Θάνος Μικρούτσικος στο Θέατρο Ρεματιάς

29 Αυγούστου, συναυλία αφιερωμένη στο Κοινωνικό Ιατρείο Χαλανδρίου

| 28/08/2018

 

Θάνος Μικρούτσικος
«Ποίηση & Μουσική»
Τετάρτη 29 Αυγούστου, ώρα 9 μ.μ
Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

O Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ποίηση και μουσική. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει αποκλειστικά για το Φεστιβάλ Ρεματιάς.
Για πρώτη φορά τα τραγούδια του Ν. Καββαδία παίζονται με 3 πιάνα! Είναι μια συναυλία μελοποιημένης ποίησης Κ. Καβάφη και Γ. Ρίτσου και από την μεταπολεμική γενιά του Χριστόφορου Λιοντάκη & Κώστα Παπαγεωργίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από 40 χρόνια θα επανεκτελεσθεί το ιδιαίτερο έργο «Ιχνογραφία» του Κώστα Παπαγεωργίου. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Θ. Μικρούτσικος: « Η ποίηση και το τραγούδι μας βοηθάει να συνεχίσουμε με δύναμη στους δύσκολους καιρούς… »

ΧΡΉΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ- ΓΙΏΡΓΟΣ ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ
Πιάνο Ι : ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ
Πιάνο ΙΙ : ΘΟΔΩΡΉΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Πιάνο ΙΙΙ : ΜΑΞΙΜΟΣ ΔΡΑΚΟΣ
Πνευστά : ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Τεχνικός ήχου : ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΟΡΡΕΣ
Παραγωγή : ΚΡΙΚΟΣ – ΜΑΝΟΣ ΤΡΑΝΤΑΛΛΙΔΗΣ

Η είσοδος στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου την Τετάρτη 29/8/2108 στο Θέατρο της Ρεματιάς θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη της κάρτας εισόδου. Ο λόγος είναι η περιορισμένη χωρητικότητα του θεάτρου αλλά και η μορφή της εκδήλωσης.
Η κάρτα ισχύει για ένα άτομο
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα εισόδου από τις 21 Αυγούστου 2018 στο κεντρικό ΚΕΠ Χαλανδρίου (οδός Γρ. Γυφτοπούλου), το οποίο είναι προσβάσιμο για Α.με.Α, από τις 09:00 έως τις 13:30 και στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρείας και Τομπάζη) από τις 09:00 έως τις 15:00.

O μεγαλύτερος αριθμός καρτών εισόδου που θα μπορεί να πάρει κάποιος είναι 4.
Υπενθυμίζουμε ότι: Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 10 ετών.
Οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν στις 8 μ.μ.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος μετά την έναρξη της συναυλίας.
Η βραδιά είναι αφιερωμένη στο κοινωνικό Ιατρείο Χαλανδρίου.
Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.