Επιστολές αναγνωστών / Αναδημοσιεύσεις απόψεων

Προεκλογικός καθημερινός Καζαμίας

Πέμπτη 22 Γενάρη (4 και σήμερα...)

| 22/01/2015

Μπήκαμε και επίσημα στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου. Το Περιοδικό, με τη βοήθεια του ειδικού συνεργάτη του (δύσκολων αποστολών) BerdeS GioZ,  κάθε μέρα μέχρι και την επόμενη Δευτέρα μετά τις εκλογές θα σας ενημερώνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, για εκλογικά καθέκαστα. Enjoy and stay tuned!

ØΈπειτα από αυστηρή σύσταση του ΕΣΡ η στήλη του Μπερντέ αναγκάζεται να προβάλει ισότιμα τις προεκλογικές θέσεις των κομμάτων. Σε διαφορετική περίπτωση ο γράφων θα υποστεί τη βίαιη μεταγωγή του στο κεντρικό δελτίο του MEGA ως συμπαρουσιαστής της Όλγας Πρετεντρέμη.

[hr]

Ø ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, παραδοσιακό κεντροδεξιό γλύκισμα σε νέα ακροδεξιά συσκευασία. Εδώ βλέπουμε το άβαταρ του Αντώνη Σαμαρά ενώ προσπαθεί να αποχωριστεί την πρωθυπουργική καρέκλα:

[hr]

Ø Ποιος θα το φανταζόταν… ο κατεξοχήν οικολογικός, ζωόφιλος και βιγκάν χώρος της Αριστεράς από κτίσεως της πρώτης ψησταριάς στη Βάρη, καλεί σε κρεατοφαγικά επινίκια  μετά την ανακοίνωση των πρώτων ασφαλών αποτελεσμάτων. Νότα  διαμαρτυρίας ετοιμάζει ο Σύλλογος των Απανταχού Χορτοφάγων «Κάλλιο το ωμό ραδίκι από το ψητό κατσίκι». Οι πρώτοι τριγμοί στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖοβουνού είναι γεγονός. Αναμένεται παραίτηση του Νίκου Χορταρέα από την Ο.Μ Αστρολόγων.

25 KΕΡΔΙΖΟΥΜΕ, 26 ΨΗΝΟΥΜΕ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

[hr]

Ø «Το ΠαΣοΚ είναι δικό μου γιατί το ίδρυσε ο πατέρας μου που είμαι γιος δικός του και της μάνας μου που υπήρξε γυναίκα του και μητέρα των αδερφών μου» τόνισε ο επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ (ή ΚΗΔΕΙΣΟ- Κηδεία του Σοσιαλισμού) κ. Γεωργιάκης Παπανδρέου κατά τη διάρκεια κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης. Ο αντίπαλός του κ. Βαγγελοβενιζέλας όξυνε την πολιτική αντιπαράθεση ανασύροντας από το αρχείο την κάτωθι φωτογραφία με ημερομηνία 3 Σεπτέμβρη 1974:

kazamias2

[hr]

Ø Με τον αέρα του πρώτου κόμματος στην Αχαΐα οι ΑΝΕΛ με μπροστάρη τον αλήστου μνήμης Γιαγκόναν τον Ημιβάρβαρο:

[hr]

Ø Το άνοιγμα μυστικών σοβιετικών αρχείων αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της μη καθόδου του γλυκύτατου Θάνου-Γλαύκου Τζήμερου στον εκλογικό στίβο. Το ΚΚΕ υποστήριξε πως πρόκειται περί πολιτικού ανοίγματος του κόμματος στους ΕΒΕ.

kazamias3

[hr]

Ø Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις  ο κ. Φώτιος-Φανούριος Κουβέλης και η σύμπραξη ΠράσινΆλογα-Δημοκραχτική Αριστερά θα καταλάβουν την δεύτερη θέση στη νέα βουλή (στα θεωρεία, πίσω και κεντροαριστερά από το ΛΑΟΣ).

kazamias4

[hr]

Ø Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση χθες στην τηλεόρα. Η  Ζωή Κωνσταντοπούλου απείλησε πως θα σύρει την Σοφία Βούλτεψη στην αισθητική δικαιοσύνη με τριχοπέδες.

[hr]

Ø Τείχη χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μην αποδράσουν από βδομάδα οι πολίτες της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Ελλάδας στον καπιταλιστικό παράδεισο. Το ΚΚΕ κατήγγειλε πως το τείχος χτίζεται για να μην περάσουν στις σοσιαλιστικές χώρες οι διωκόμενοι από τον Βαρουφάκη Έλληνες Κομμουνιστές. Η ΟΑΚΚΕ αυτοεξορίστηκε στη Μόσχα ενώ αναμένεται διάγγελμά της από παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό, σε άπταιστα ρώσικα.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να σημειώσουμε πως από τη Δευτέρα θα χάνει η Μάνα-Κουράγιο τον ΚΝίτη κι ο Τσίπρας τον Λαφαζάνη.

kazamias5

[hr]

Ø «Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑΣ! Σκάψτε λαγούμια-φυλάξτε δημητριακά»

Αντώνης Τσε Σαμαρούνγκ

kazamias6

[hr]

Ø Μη σκιάζεσαι ρε παπάρα ψηφοφόρε, εκλογές είναι, όχι το βιολογικό τέλος του Πορτοσάλτε!

[hr]