Ρεκόρ αθλιότητας από τον Τζήμερο

Η ντροπή άγνωστη λέξη για τον νεοφιλελεύθερο ερασιτέχνη πολιτικό

| 08/12/2017

Οι λέξεις αξιοπρέπεια και Τζήμερος απέχουν παρασάγγας. Ωστόσο, μια στο τόσο, τα σχόλια του θιασώτη του μνημονίου καταφέρνουν και ξαφνιάζουν με το πόσο εμετικά μπορούν να γίνουν.

Αφορμή για το νέο κύμα φασιστικού εμετού που ξεχύθηκε στο πληκτρολόγιο ήταν – τι άλλο- η 6η Δεκέμβρη, με τις αντικατασταλτικές πορείες της για την κρατική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008 από τον εριστικό Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος πριν λίγους μήνες έλεγε πως δεν ζητά συγγνώμη από 15χρονα.

Προσπαθώντας λογικά να ξεπεράσει μέχρι και τον δολοφόνο σε μένος, ο Τζήμερος δήλωσε:

“Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα αξιολύπητο παιδί, θύμα μιας διαλυμένης αστικής οικογένειας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ. Άτυχος στο συναπάντημά του με μια εξοστρακισμένη σφαίρα. Κάπως αλλιώς είναι οι ήρωες, εκτός αν αυτό σας αντιπροσωπεύει σύντροφοι».

Στην εμετική αυτή δήλωση, και το κύμα αντιδράσεων, το μόνο που προστέθηκε αργότερα ήταν μια ακόμα χειρότερη απάντηση:

«Μα πώς πέφτετε στην παγίδα που σας στήνω κάθε φορά, κοκομοίρηδες! Όλοι σχολιάσατε το ότι η σφαίρα δεν εξοστρακίστηκε! Ακόμα κι έτσι να είναι, τι αλλάζει; Είναι ήρωας ένα αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ;».

Τρύπησε τον πάτο και συνεχίζει