Συναυλία αλληλεγγύης από τα «Αντισώματα»

Σήμερα, 22 Απρίλη, 7.30 μμ, πεζόδρομος Ερμού, Θησείο

| 22/04/2016

Σήμερα, από τις 7.30 το απόγευμα, στον πεζόδρομο της Ερμού στο Θησείο, καλλιτέχνες και αλληλέγγυοι ενώνουν τις δυνάμεις τους «κόντρα στην ανασφάλεια και τον καθημερινό φόβο που συντρίβουν ντόπιους και μετανάστες, σε μια συναυλία – παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας» από τα «Αντισώματα».

Με «μουσικές χωρίς σύνορα, του δρόμου, του κόσμου, για την διατάραξη του καθημερινού φόβου». «Για να μην περάσει το ουρλιαχτό της απόγνωσης απαρατήρητο και για να μην γίνει η απώλεια συνήθεια μας. Για να βγάζουμε γλώσσα στο φόβο, στη ξενοφοβία, στο κακό, δημιουργώντας αυθόρμητες, ακαθοδήγητες εστίες ελευθερίας και επικοινωνίας στο δρόμο. Για αυτά ακριβώς γεννήθηκαν τα “Αντισώματα”, με την πρωτοβουλία μιας παρέας μουσικών».

»Με όπλο μας τον πιο ισχυρό δεσμό ενότητας, την αγάπη, καρποφορούμε αλληλεγγύη, ανθρωπιά, συμπόνια, φιλοξενία. Κάνουμε την κρίση σκαλοπάτι για να βρεθούμε πάλι στις αλάνες διαμορφώνοντας αλληλέγγυες συνειδήσεις, με αγωνιστικό χαρακτήρα, σαν ελεύθερα αντισώματα στον κοινωνικό ιστό».

Συμμετέχουν: Θάνος Ανεστόπουλος, Σπύρος Γραμμένος, CIRKO CACHIVACHE, Γιάγκος Χαιρέτης, Φοίβος Δεληβοριάς, LAST DRIVE + DEUS EX MACHINA (members), ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΞΩΤΙΚΑ, PANX ROMANA, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΣΤΙΧΟΙΜΑ, FANDRACAR, MUSAWIR ROSHAN – HASAM – MOHAMMADI(Afganistan), SAEED (Iran)

info:

Αντισώματα & Αλληλέγγυοι, ντόπιοι & μετανάστες, παντός καιρού,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες & επικοινωνία:

[email protected]

Antisomata.org