Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη

Οι αγαπημένες μας φιγούρες γιορτάζουν μαζί με τα παιδιά

| 25/12/2014

Ο Θίασος Σκιών του Τάσου Γεωργίου και ο εμψυχωτής του ρόλου του Καραγκιόζη, εδώ και είκοσι χρόνια, Τάκης Βαμβακίδης, παρουσιάζουν μια μοναδική παράσταση που παντρεύει την μαγεία του μπερντέ με τη θεατρική σκηνή! 

AFISA KARAGKIOZI XORHGOYS

Με εναλλασσόμενο ρεπερτόριο κάθε εβδομάδα, που βασίζεται στις κλασσικές διαχρονικές ιστορίες του Θεάτρου σκιών, διανθισμένες με ατάκες και αυτοσχεδιασμούς που τις επικαιροποιούν στο σήμερα, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, με τον αυθορμητισμό και το μοναδικό χιούμορ τους, διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Με καρδιά τον μοναδικό καραγκιοζοπαίχτη Τάσο Γεωργίου και τον Τάκη Βαμβακίδη που εμφανίζεται ζωντανά στην σκηνή ως καραγκιόζης, η παράσταση διασκεδάζει, συγκινεί και συνεχίζει την παράδοση του θεάτρου σκιών με έναν μοναδικό τρόπο.

Μετά το τέλος της παράστασης ακολουθεί εκπαιδευτικό παιχνίδι για τα παιδιά με τον Τάκη Βαμβακίδη και κάθε παιδί παίρνει δώρο μια φιγούρα.

Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις την Παρασκευή 26 και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, καθώς και την Παρασκευή 2 και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στον κινηματογράφο «Studio Αμερικής» (Σταυροπούλου 33) στην πλατεία Αμερικής.

καραγκιοζης

info:

Θίασος Σκιών Τάσος Γεωργίου, “Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη”

Ζωντανά επί σκηνής ο Τάκης Βαμβακίδης

Παρασκευή 26 & Κυριακή 28 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 2 & Κυριακή 4 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης 12:00

Τιμές εισιτηρίων: 6 ευρώ με δώρο φιγούρα

Cine Studio Αμερικής

Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής

Τηλ κρατήσεων: 2108640054, 6980328751