«Τα 5 Στοιχεία»

Mια μουσικό-θεματική παράσταση με την Άννα Μπουρμά

| 07/05/2018

“Τα 5 Στοιχεία” της Άννας Μπουρμά βγαίνουν ξανά sold out και μετά από επιθυμία του κοινού ξανά παίρνουν παράσταση και θα παίξουν για μια ακόμα Τετάρτη 9 Μαΐου στο Θέατρο Αλκμήνη.

Επρόκειτο για μια πρωτοποριακή μουσικό-θεματική παράσταση που εμπνεύστηκε η ίδια η Άννα Μπουρμά και ανέβηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο 2016 στην Αθήνα. Από τότε έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 32 sold out παραστάσεις και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα.

Ο θεατής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια μυσταγωγική, ψυχαναλυτική και παράλληλα τελετουργική παράσταση γεμάτη, μουσική, ερμηνείες, εικόνες, χορό και μοναδικές αφηγήσεις. Μας ταξιδεύει στον κόσμο των στοιχείων της φύσης, φωτιά, νερό, αέρας, Γή και συμφώνα με τον Ησίοδο και τον Αιθέρα.

Η Άννα Μπουρμά είναι μια ερμηνεύτρια πολυδιάστατη πράγμα που σπάνια συναντάς, τραγουδάει, παίζει κλασσικό πιάνο, νταούλι και έχει σκηνοθετήσει, χορογραφήσει και φωτίσει αυτήν την παράσταση. Η ερμηνεία της και η παρουσία της στην σκηνή έχει σχολιασθεί από πολλούς δημοσιογράφους ως απόκοσμη, ερμηνεύτρια υψηλής αισθητικής και αέναη.

Μουσικές, στίχους και κείμενα που υπογράφει ο συνθέτης, στιχουργός και κειμενογράφος Τάκης Μπουρμάς εισάγουν τους θεατές στον κόσμο των στοιχείων. Σύγχρονες τεχνικές όπως, computer programming & projection mapping δίνουν την νότα της τεχνολογίας στο μαγικό αυτό ταξίδι. Όργανα μοναδικά όπως σε πολλούς το άγνωστο Duduk εμφανίζονται στην παράσταση και δίνουν την συγκίνηση μέσα βέβαια πάντα από την ανθρώπινη πνοή.

Info


Θέατρο Αλκμήνη

Αλκμήνης 8 -12 Γκάζι

ΠΑΡΑΤΑΣΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ  9 ΜΑΙΟΥ

Ώρα έναρξης : 21:00
Διάρκεια παράστασης : 100′ (χωρίς διάλειμμα)
Γενική είσοδος : 10€

Τηλέφωνο κρατήσεων  παραγωγής AFM RECORDS : 6944739895 | Θεοδόσιος Φράγκος

Για κρατήσεις στο Θέατρο Αλκμήνη 21 0342 8650 (από 17:30 – 21:30 καθημερινά)

Κείμενα, ενορχήστρωση : Tάκης Μπουρμάς
Σκηνοθεσία: Άννα Μπουρμά
Κιθάρες, φωνή, αφήγηση: Τάκης Μπουρμάς
Πλήκτρα : Nίκος Καλαντζάκος
Πνευστά : Vartan Abovian
Ήχος : Ηλίας Λάκκας
Φώτα : Μανώλης Μπράτσης & Άννα Μπουρμά
Projection mapping: Στέφανος Ερινιτάκης
Computer programming: Νίκος Καλαντζάκος

Φωτογραφίες παράστασης : Τζωρτζίνα Πιτιανούδη

Ξηρός Πάγος : Φραγκίσκος Δασύρας

Παραγωγή : AFM RECORDS | Θεοδόσιος Φράγκος

Official page: www.annabourma.gr