Το «συνδικαλιστικό» της Ασφάλειας... σε νέες «περιπέτειες»

Καταγγελία της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων για το συντονισμό

| 11/04/2016

Το κράτος, των καπιταλιστών, έχει συνέχεια. Οπως καταγγέλει σε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για το συντονισμό, η αστυνομία, απρόκλητα, εμφανίστηκε «στην συνέλευση αγώνα, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων, επιτροπών αγώνα, συλλογικοτήτων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/4 στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ, στο Σύνταγμα».

«Κατά τη διάρκειας της διαδικασίας» συνεχίζει η ανακοίνωση, «δύο ένστολοι αστυνομικοί, παρουσιάστηκαν στον πρώτο όροφο που βρίσκεται το αμφιθέατρο του ΤΕΕ και θέλησαν να μπουν μέσα στο χώρο της συνέλευσης». «Δήλωσαν ότι βρίσκονταν εκεί με άνωθεν εντολή και ρωτούσαν να μάθουν πότε θα τελειώσει η συνέλευση!! Μετά την έντονη διαμαρτυρία αγωνιστών και συνδικαλιστών, οι οποίοι δεν τους επέτρεψαν να εισέλθουν στο χώρο της συνέλευσης και απαίτησαν την απομάκρυνσή τους, υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν αλλά παρέμειναν έξω από το κτίριο».

«Η προκλητική παρουσία των αστυνομικών, και μάλιστα με στολή, σε συλλογικές διαδικασίες του κινήματος δείχνει περίτρανα ότι συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά το συνδικαλιστικό της ασφάλειας! και από τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!!

»Ο αυταρχικός κατήφορος και η παρακολούθηση του “εχθρού λαού” των είναι απαραίτητο συστατικό συμπλήρωμα των μνημονίων και της αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ- κεφαλαίου.

»Δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό και αποφασιστικό τρόπο ότι το ταξικό εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε διαρκή και ανυποχώρητο αγώνα, μέσα από τη συλλογική οργάνωση των εργαζομένων και του λαού, για την ανατροπή της επίθεσης.

»Καλούμε το εργατικό κίνημα να καταδικάσει αποφασιστικά αυτού του είδους τις προκλήσεις».