Το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε πως είναι καλή στιγμή να πιστοποιήσει ένα εργαστήρι αστρολογίας
Η μόνη λύση για την ανεργία η καφεμαντεία!

Φαίνεται πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έχει πιάσει από τα μαλλιά την νεοφιλελεύθερη φράση ” η κρίση είναι ευκαιρία” και αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος για να μειωθεί η ανεργία είναι να το ρίξουμε στην καφεμαντεία και την μελέτη των άστρων. Έτσι, το Υπουργείο Παιδείας έκρινε σκόπιμο να πιστοποιήσει ένα εργαστήριο… μέντιουμ για να μας διδάξουν και με την βούλα τα μυστικά της τέχνης.
Πιο συγκεκριμένα, η ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ είναι εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα, όπου όπως βλέπουμε στο προφίλ τους στο Facebook πανυγηρίζουν γιατί πιστοποιήθηκαν ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας με αρ Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και πλέον υπάγονται στην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας.
Το εργαστήρι συστάθηκε από “διακεκριμένους Αστρολόγους με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Αστρολογίας καθώς επίσης και στον τομέα της Συμβουλευτικής, με όραμα να καλύψουν το μεγάλο κενό που υπάρχει στο χώρο της Αστρολογίας και να μεταφέρουν τις σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες μίας επιστήμης που θεωρείται παρεξηγημένη στα ελληνικά δεδομένα”, όπως υποστηρίζει το ίδιο.
Σε κάθε περίπτωση είναι ίσως μια θετική εξέλιξη, τόσο για την Aστροπαιδεία, που μπορεί να διαφημίζεται πλέον με την βούλα του Υπουργείου Παιδείας, όσο και για όσους το είχαν μαράζι να μάθουν, έναντι αδράς αμοιβής ,”γιατί ελκύουμε ορισμένους ανθρώπους στη ζωή μας”.
Ολόκληρη η απόφαση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ
Με πληροφορίες από το alphavita.gr