Το “toradiofono.gr” παρουσιάζει: “Το ποίημα που έγινε τραγούδι..”

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage

| 25/03/2015

To www.toradiofono.gr κλείνει 2 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο και παρουσιάζει μία σπάνια, συλλεκτική συναυλιακή βραδιά, αφιερωμένη στη μελοποιημένη ποίηση.

Όπως μας πληροφορούν οι διοργανωτές :

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου το toradiofono.gr προσκαλεί σπουδαίες φωνές και δημιουργούς που αγαπάει να ακούει, για να τραγουδήσουν μοναδικά τους ποιητές μας.

21 κορυφαίοι καλλιτέχνες δέχονται την πρόσκληση και ανεβαίνουν στη σκηνή του “Βοτανικός Live Stage”  για να τραγουδήσει ο καθένας “το ποίημα που έγινε τραγούδι” αλλά και για να στηρίξει με αυτόν τον τρόπο, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς, την προσπάθεια του αυτοδιαχειριζόμενου Ραδιοφώνου μας.

Ένα web μουσικό ραδιόφωνο που απαρτίζεται αποκλειστικά από επαγγελματίες παραγωγούς και έχει γίνει ήδη αγαπημένη επιλογή σε όσους αγαπούν την καλή μουσική και το αυθεντικό ραδιόφωνο.

Συμπληρώνοντας δύο χρόνια διαδικτυακής παρουσίας αυτόν τον Απρίλη, σκεφτήκαμε ότι η καλύτερη αφορμή για να βρεθούμε και να γιορτάσουμε τη μουσική που αγαπάμε και την ουσία της, είναι ο λόγος των ποιητών όπως αυτός μελοποιήθηκε μέσα στα χρόνια, γράφοντας ένα από σημαντικότερα κεφάλαια του ελληνικού τραγουδιού. Εμείς δώσαμε μόνο το θέμα, ο κάθε καλλιτέχνης διάλεξε τα τραγούδια που θα ήθελε να πει, κι εμείς είπαμε να τα βάλουμε στη σειρά σα ραδιοφωνική εκπομπή.

Η πιο ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή από όλες όσες έχουμε κάνει αυτά τα 2 χρόνια θα παιχτεί την Πέμπτη 26 Μαρτίου στην σκηνή του Βοτανικού, για μία και μοναδική φορά, σε μια πραγματικά συλλεκτική βραδιά, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Το toradiofono.gr ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες που αποδέχτηκαν αμέσως την πρότασή του καθώς και εκείνους που θα ήταν μαζί μας αυτή τη βραδιά αλλά δεν μπορούσαν λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων.

Συμμετέχουν:

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΒΟΥΜΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΦΟΙΒΟΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΔΩΡΟΣ, ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΗΡΩ, ΘΗΒΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ & ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ, ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ,ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ,ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΤΑ, ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ, ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,ΤΑΝΑΓΡΗ ΜΕΛΙΝΑ, ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

11072669_10203750485674744_2026479420_n