Τρεις μπάντες... ένα live!

«Illegal Operation», «Appalachian Cobra Worshipers», «Μανώλης Αγγελάκης και τα Θηρία» καταφθάνουν στο ΙΛΙΟΝ plus, 15 Απριλίου 2016, 21.30

| 12/04/2016

Η ιδέα ρίχτηκε στο τραπέζι. «Αφού έχουμε τρεις μπάντες και είμαστε οι ίδιοι μουσικοί, δεν τις παρουσιάζουμε και τις τρεις σε ένα live να τελειώνουμε;». Ε, λοιπόν θα γίνει!! «Illegal Operation», «Appalachian Cobra Worshipers» και «Μανώλης Αγγελάκης και τα Θηρία» καταφθάνουν στο ΙΛΙΟΝ plus στις 15 Απριλίου 2016 για ένα πολυηχητικό, φαντασμαγορικό, εκθαμβωτικό και καθηλωτικό σετ που θα αποτελείται από τρία 45λεπτα.

Οι «Appalachian Cobra Worshipers» διασκευάζουν και φτιάχνουν λάσπη με το αμμοχάλικο των Blues, Country, Gospell ήχων που ξεκινάνε απ τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι και σήμερα.
Αφού γίνει το καλούπωμα και μπουν τα θεμέλια αρχίζει το χτίσιμο, εκεί έρχεται ο «Μανώλης Αγγελάκης και τα θηρία» με στιβαρές ελληνόφωνες πέτρες, σφυρηλατημένες στις αγορές της Αλεξάνδρειας, στα σοκάκια της Καππαδοκίας και στα σπίτια- χαρτόκουτα των αστέγων της Αθήνας.

Το παραμύθι τελειώνει με τον κακό λύκο, τους «Illegal Operation» που και αυτή την φορά θα φυσήξουν τον boogie roots – garage blues ανεμοστρόβιλο και τα τρία γουρουνάκια θα τρέχουν ..και θα τρέχουν ..και θα τρέχουν.

Είναι ευκαιρία λοιπόν να περάσετε μια βόλτα απο το ΙΛΙΟΝ plus και να νιώσετε τις εκφάνσεις των blues απ’ την καλή, την κακή και την ανάποδη.

info:

ΙΛΙΟΝ plus: Πατησιων κ Κοδριγκτώνος 17

Ωρα εναρξης: 21:30

Εισοδος: 7 ευρώ

Τηλ. 2108824383, 6983600510

APPALACHIANillegal web