«ΙΚΑΡΟΣ 2016»: Αντιστέκεται και απαντά στις δυσκολίες με πλουσιότερο πρόγραμμα!

Ικαρία, 27 Ιουνίου - 16 Σεπτεμβρίου

| 30/06/2016

Φέτος το Φεστιβάλ Ίκαρος προχωράει στην 11η συνεχόμενη διοργάνωσή του! Σε καιρούς βαθιάς ύφεσης και δυσκολιών για όλους τους κατοίκους του νησιού, το Φεστιβάλ αντιστέκεται και ανοίγει τα φτερά του για μια ακόμα πτήση μεγάλων αξιώσεων και προσδοκιών. Η μεγάλη τομή του Φεστιβάλ έγκειται στο ότι φέρνει σε επαφή μουσικά ρεύματα από διάφορες γωνιές του κόσμου και σε ορισμένες περιπτώσεις τα παντρεύει με τοπικά μουσικά ιδιώματα, γεννώντας από αυτή την αλληλεπίδραση νέες ιδέες στους δημιουργούς. Εξαιρετικά σημαντικό είναι επίσης ότι δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους της Ικαρίας να δουν και να ακούσουν από κοντά τη δουλειά καλλιτεχνών που τα ΜΜΕ πολλές φορές αγνοούν συστηματικά.

Με ένα πρόγραμμα που περιέχει μουσική, θέατρο, εκθέσεις και σεμινάρια το Φεστιβάλ Ίκαρος έρχεται να γεμίσει το ικαριώτικο καλοκαίρι
με ήχο και θέαμα, μαγεία και γνώση! Με την υποστήριξη του Δήμου Ικαρίας και τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που αγαπούν την Ικαρία, παρουσιάζουμε φέτος το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

ικαρος1 ικαρος2