Φωτεινή Βελεσιώτου για δυο ανοιξιάτικα βράδια στην Αθήνα

Δύο συναυλίες έξω από τα όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος

| 18/04/2016

Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών, αυτή τη φορά επιστρέφει στην Αθήνα και στο Ίλιον plus. “Το Περιοδικό” είναι χορηγός επικοινωνίας…

Για δύο βραδιές, Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Απρίλη μας τραγουδάει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του ενώ την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι «Μέλισσες» αλλά και το πρόσφατο «Διόδια».

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που σε τραντάζει. Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι «Μέλισσες» αλλά και το πρόσφατο «Διόδια». Τώρα και με ένα νέο δίσκο στις αποσκευές της σε μουσική Μίνου Μάτσα και στίχους της Ελένης Φωτάκη μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες σε μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη.

Συντελεστές

Φωτεινή Βελεσιώτου και μαζί της ο Θοδωρής Μέρμηγκας.

Εμφανίζονται οι μουσικοί:
Μπουζούκι: Γιώργος Καραμφίλλης
Ακορντεόν: Νίκος Παπαναστασίου
Κοντραμπάσο: Διονύσης Μακρής

velesiotouposterilion

Πληροφορίες

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Απρίλη
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα
Τηλ. Κρατήσεων:
2108824383, 6983600510