Φωτιά στο στρατόπεδο προσφύγων "Ζούγκλα" του Καλαί!

Πιθανά "αντίποινα" φασιστών ή παρακράτους για τις επιθέσεις στο Παρίσι!!!

| 14/11/2015

Το στρατόπεδο προσφύγων στο Καλαί της Γαλλίας που ονομάζεται “Ζούγκλα” βρέθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα, λίγες ώρες μετά τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι! Οι Αρχές μετά από ώρες, και μια δύσκολη επιχείρηση λόγω των ανέμων, έσβησαν τη φωτιά και οι πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί ασφαλείς σε άλλο μέρος. Σκόρπιες πληροφορίες, αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος της περιοχής,  αναφέρουν ότι ίσως να μην αντιστοιχεί ο αριθμός όσων μεταφέρθηκαν στον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονταν στη “Ζούγκλα”.  Ωστόσο, επισήμως δεν υπάρχουν θύματα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι !!! Η κατάσταση φαίνεται να παίρνει ήδη την τροπή που όλοι από το πρωί απεύχονται: οι πρόσφυγες έχουν ήδη ταυτιστεί με τους ισλαμοφασίστες του ISIS και φαίνεται ότι πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση για τυχόν παρόμοιες τέτοιες ενέργειες και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Ας γίνει σε όλους μας κατανοητό ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ (και τους βομβαρδισμούς των Δυτικών) είναι που προσπαθούν να ξεφύγουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους και στριμώχνονται σε αυτά τα άθλια στρατόπεδα (αν καταφέρουν να μην πνιγούν!). 

Οι πρόσφυγες δεν είναι με αυτούς που γεννούν τη βία, αλλά με αυτούς που την υφίστανται. Και οφείλουμε μαζί τους να σταθούμε απέναντι σε αυτήν.

Δείτε ένα σχετικό ρεπορτάζ από το rt.com