«Φύλλο Σιγής», του Μιχαήλ Άνθη: Η πιο ροκ παράσταση της χρονιάς

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από 24 Οκτωβρίου 2016, στο ΙΛΙΟΝ plus

| 21/10/2016

Ο βραβευμένος με τέσσερα κρατικά βραβεία, Μιχαήλ Άνθης, παρουσιάζει στο ΙΛΙΟΝ plus την παράσταση, «Φύλλο Σιγής», ένα κωμικό, μουσικοθεατρικό μονόλογο …με 13 πρόσωπα.

Η ιδέα

Στη ζωή του προπάτορά μας Αδάμ υπάρχουν δύο θηλυκές υπάρξεις: η Εύα και η συνείδησή του. Κι απ’ τις δύο ζει χωριστά για να μην έχει πρόβλημα.

Μετά από έντονη λογομαχία με το Θεό και τον εαυτό του, ή μάλλον με το Θεό Εαυτό του, το σκάει απ’ τον Παράδεισο, ξεκινώντας το μεγάλο ταξίδι μέσα στον καθένα. Μεταλλάσσεται σε Αδαμόπουλο, Αδάμογλου, Αδαμαντινό, Αδαμάκο, Άνταμσον κι ένα σωρό άλλα μεταπτωτικά καθαρματάκια, παίρνοντας έτσι την εκδίκησή του που του φορτώθηκαν όλες οι αμαρτίες του κόσμου, επειδή δοκίμασε απ’ τα οπωροκηπευτικά του Παραδείσου.

????????????????????????????????????

Στο τέλος, αφού εξαντλεί τον κακό εαυτό του, ξαναγυρίζει στον Παράδεισο, δήθεν μετανιωμένος, για να χτίσει αυθαίρετο με θέα Κόλαση. Ένας διαφορετικός, ξεκαρδιστικός μονόλογος, μια ιστορία με αρχή, μέση, αλλά χωρίς τέλος, με τον Μιχαήλ Άνθη σ’ ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, γέλιου, συγκίνησης, μεταμορφώσεων και συνεχών ανατροπών.

Συντελεστές

Κείμενο, σκηνοθεσία, μουσική, τραγούδια, ερμηνεία: Μιχαήλ Άνθης

Σκηνικά, κοστούμια: ομάδα «inter nos»

Φωτισμοί: Βασίλης Τζώρτζης

Οργάνωση παραγωγής: Αναστασία Παπαγεωργίου

info

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17

Τηλ. Κρατήσεων: 2108824383, 6983600510 / ilionplus.gr

Γεν. Είσοδος: 9 ευρώ

Φοιτητικό/ ανέργων/ατέλειες: 6 ευρώ

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Έναρξη: 24/10

Ώρα: 21.00

%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%bf-%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%ae%cf%821