Γερμανία - Πρόσφυγες: «Μην καταπίνετε»...

Το γερμανικό υπουργείο Υγείας «καθοδηγεί» πρόσφυγες - μετανάστες ως προς την σεξουαλικότητά τους...

| 30/03/2016

Από τον 19ο έως τις αρχές του 20ου αιώνα οι – λευκοί, χριστιανοί – αποικιοκράτες έφερναν και εξέθεταν «πρωτόγονους» στις πρωτεύουσες της πολιτισμένης Ευρώπης. Μια πράξη απάνθρωπη, που αντιμετώπιζε τον άλλο άνθρωπο ως πράγμα. Έναν αιώνα μετά δεν μπορούμε να μην «χαιρετήσουμε» την πολιτισμική «εξέλιξη» της Ευρώπης! Αντιμετωπίζει πλέον τους ξένους της «ισότιμα» και με «φιλόξενη» διάθεση υποδοχής, «μεταλαμπαδεύοντάς» τους τις αξίες και τον πολιτισμό με «αλφαβητάρια» της καθημερινότητας…. που προσβάλουν τη νοημοσύνη και την ανθρωπιά.

Από RT 10 Μαρτίου 2016, 20:05

Το γερμανικό υπουργείο Υγείας έθεσε σε λειτουργία μια νέα ιστοσελίδα ονόματι «Zanzu: Το σώμα μου σε λέξεις και εικόνες» [εδώ στα αγγλικά ], με σκοπό να ενημερώσει τους μετανάστες που έφθασαν πρόσφατα στη χώρα για τις καλύτερες σεξουαλικές συμπεριφορές που μπορεί να υιοθετήσει κάποιος ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Ποιο αναλυτικό, δεν γίνεται. Μετά από σκίτσα που εξηγούν στους άντρες μετανάστες τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συμπεριφέρονται απέναντι στις γυναίκες, το γερμανικό κράτος εκτίμησε ότι θα ήταν χρήσιμο να τους δώσει οδηγίες σχετικά με τις σεξουαλικές τους πρακτικές αλλά επίσης και για το πλύσιμο των «απόκρυφων μερών».

«Να πλένετε τον πρωκτό προς τα πίσω, μακριά από τον κόλπο σας»

«Πώς να πλένετε τα κοσμήματα του στέμματος»; Όταν έρχεται η στιγμή να πλύνετε τους όρχεις, «συνίσταται να μην χρησιμοποιείτε αρωματικό σαπούνι, xρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο σαπούνι που δεν προκαλεί ερεθισμούς». Κατά προτίμηση, μην χρησιμοποιείτε καθόλου σαπούνι», υποδεικνύει η ιστοσελίδα. Όσο για τις γυναίκες, τους παρέχεται η ακόλουθη χαρίεσσα υπόδειξη: «Να πλένετε τον πρωκτό προς τα πίσω, μακριά από τον κόλπο σας».

Υπενθυμίζοντας ότι συμβαίνουν ακρωτηριασμοί των γυναικείων γεννητικών οργάνων και ότι στην Ευρώπη είναι απαγορευμένες, η ιστοσελίδα αναφέρει λεπτομερειακά τους διάφορους τύπου υμένα. «Ο υμένας μπορεί να έχει ήδη τραβηχτεί ή σχισθεί, ακόμη και σε μια παρθένα. Η κατάσταση του υμένα δεν μπορεί να αποδείξει εάν μια γυναίκα είναι παρθένα ή όχι», προειδοποιεί η ιστοσελίδα.

«Μην καταπίνετε » και άλλες συμβουλές για βέλτιστες σεξουαλικές σχέσεις

Άλλο θέμα που προσεγγίζεται είναι οι στάσεις. Με τη βοήθεια σκίτσων, η ιστοσελίδα πληροφορεί για το ποιες είναι οι καλύτερες ανάλογα με τις επιθυμίες ή το άτομο που συναντάτε, π.χ. όταν η γυναίκα είναι έγκυος. «Μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορες στάσεις, μία για κάθε μέρα της εβδομάδας που δουλεύετε. Το Σαββατοκύριακο είναι μια φάση όπου πρέπει να πρυτανεύει η ανάπαυση», εξηγεί η ιστοσελίδα. Το σεξ δε συνίσταται απλώς στο να είστε ξαπλωμένοι στο κρεββάτι, μπορεί να πραγματοποιηθεί «όντες καθιστοί, όρθιοι ή ανακούρκουδα». «Εναλλάξτε τις κινήσεις, την ταχύτητα, το ρυθμό και την ένταση», μας μαθαίνει ακόμα. Για όσες ή όσους προτιμούν το στοματικό σεξ, οι ειδικοί της υγείας είναι κατηγορηματικοί: Θα ήταν προτιμότερο «να μην καταπίνετε».

O Δρ. Μαρίτα Φέλκερ Άλμπερτ, μέλος του Ομοσπονδιακού Γραφείου πληροφόρησης για την υγεία, δήλωσε στην ιστοσελίδα πληροφόρησης ότι η ιστοσελίδα Zanzou δημιουργήθηκε κατόπιν αιτημάτων των ιατρών. Είναι σε 12 γλώσσες, μεταξύ των οποίων αγγλικά, γαλλικά και αραβικά.

«Δεν κατασκευάστηκε εξαιτίας της παρούσας προσφυγικής κρίσης. Είχαμε αρχίσει να αναπτύσσουμε αυτή την ιστοσελίδα το 2013. Ο λόγος είναι ότι πολλοί ιατροί και κέντρα πληροφόρησης μας ζήτησαν να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα σοβαρή μέσω τις οποίας θα μπορούν να εξηγούν τα περί της σεξουαλικής υγείας στους μετανάστες», δήλωσε.

Προ καιρού είχε κυκλοφορήσει ένας «οδηγός των καλών τρόπων», πάλι για τους πρόσφυγες , με τίτλο «Η Γερμανία και ο λαός της», που ενέπνευσε παρωδίες στο Twitter.

οδηγιες1