Εργατική Λέσχη Τρικάλων - Νέας Σμύρνης: Κυριακάτικο γλέντι με μουσική, μεζέ, κρασί

Ραντεβού την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 14.00 στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

| 11/02/2017

Καλούμε όλον τον κόσμο που στηρίζει και συμμετέχει στα εγχειρήματα των Εργατικών Λεσχών, τον κόσμο που πορευόμαστε μαζί στους κοινούς δρόμους του αγώνα, της αλληλεγγύης και του πολιτισμού, τον κόσμο της αξιοπρέπειας και της ανιδιοτέλειας, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους πρόσφυγες, σε μια μέρα χαράς, σε μια συνάντηση όπου θα ακούσουμε μουσική, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε, θα γνωριστούμε, θα χαμογελάσουμε! Σε μια δική μας μέρα!

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Τρικάλων, μαζί με το ρεμπέτικο συγκρότημα ”ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ” έρχονται στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης την Κυριακή 12/2/2016 στις 14.00μ.μ.

Στα πλαίσια αυτής της μουσικής συνάντησης και στην προσπάθεια σύσφιξης των αγωνιστικών, φιλικών και συντροφικών δεσμών μεταξύ των μελών και φίλων των Εργατικών Λεσχών και για τον όλο και πιο συντονισμένο τρόπο παρέμβασης και σχεδιασμού κοινών δράσεων, προτείνουμε να πραγματοποιηθεί μια άτυπη συνάντηση όλων των Εργατικών Λεσχών πριν το μουσικό γλέντι, στον χώρο της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης στις 12:00 το μεσημέρι.