Θερινός σινεμά στην Ταράτσα της Εργατικής Λέσχης Ν. Σμύρνης

Από την Δευτέρα 12/6 και για όλο το καλοκαίρι

| 12/06/2017

Από την Δευτέρα 12/6 και για όλο το καλοκαίρι θα λειτουργεί στην Ταράτσα της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης ο Θερινός Κινηματογράφος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ήδη ανακοινωμένες πρώτες προβολές: στις 12/6 Μάντεψε ποιος θα ‘ρθει το βράδυ, του Στάνλευ Κράμερ, στις 16/6 Γύρνα πίσω, του Πέδρο Αλμοδόβαρ, στις 19/6 Zabriskie Point, του Μικελάντζελο Άντονιόνι και στις 28/6 Το αγόρι και ο κόσμος, του Άλε Αμπρέου.

Εδώ και πέντε χρόνια οι φίλοι, τα μέλη της λέσχης και οι κάτοικοι των γειτονιών μας έχουν την δυνατότητα να βρεθούν σε ένα πολύ όμορφο και με μεράκι φτιαγμένο μέρος τα βράδια του καλοκαιριού και να δουν διαλεγμένες και ποιοτικές ταινίες.

Στο Θερινό σινεμά της λέσχης έχουν προβληθεί ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με παρουσία των συντελεστών τους (σκηνοθέτες, ηθοποιοί κ.α), ντοκιμαντέρ με συζητήσεις παρουσία των δημιουργών, ακόμη και ταινία Α΄ προβολής που έχει φέρει η λέσχη μετά από συνεννόηση με τους δημιουργούς.

Η ταράτσα της λέσχης είναι το στέκι, όχι μόνο για τους σινεφίλ, αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να βρεθεί το βράδυ σε ένα μέρος με αγιόκλημα και γιασεμί, ζωγραφισμένους τοίχους, να ακούσει καλοκαιρινές μουσικές με κρύα μπύρα και ποτό.

Η Εργατική Λέσχη έφτιαξε ένα χώρο που λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο για οποιαδήποτε δραστηριότητα λαμβάνει χώρα.

Φιλοδοξία μας είναι να βρεθούμε, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να χαρούμε και να σχεδιάσουμε έξω και ενάντια στα όρια του καταθλιπτικού κόσμου που η εξουσία και το κράτος φτιάχνουν. Να συναντηθούμε όχι σαν καταναλωτές ιδεών και εμπορευμάτων του κόσμου τους , αλλά σαν παραγωγοί ιδεών, πολιτισμού, αγαθών και αντιλήψεων στον αντίποδα τους.

Στο blog  https://ergatikilesxi.wordpress.com και στο f/b https://www.facebook.com/ergatikilesxineassmirnis/ της λέσχης μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των ταινιών και δραστηριοτήτων.

[hr]

12/6: Μάντεψε ποιος θα ‘ρθει το βράδυ, του Στάνλευ Κράμερ,

16/6: Γύρνα πίσω, του Πέδρο Αλμοδόβαρ

19/6: Zabriskie Point, του Μικελάντζελο Άντονιόνι

28/6: Το αγόρι και ο κόσμος, του Άλε Αμπρέου

29/6: Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ

[hr]

Ελευθερίου Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, Νέα Σμύρνη