Ισραηλινοί ασφαλίτες δέρνουν όποιον θέλουν στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Δεύτερο κρούσμα ασυδοσίας των Ισραηλινών επί ελληνικού εδάφους μέσα σε λίγους μήνες

| 27/06/2016

Ακόμη μία… «ομορφιά» του ισραηλινού καθεστώτος επί ελληνικού εδάφους καταγράφεται και πάλι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, άντρες ασφαλείας των ισραηλινών αερογραμμών El-Al, με τραμπούκικο τρόπο… ξυλοκόπησαν επιβάτη, απολύτως χωρίς κανέναν λόγο!

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα αναχωρήσεων βρισκόταν ένας Κολομβιανός με την οικογένειά του, ο οποίος επέστρεφε στην Ισπανία, όπου κατοικεί, μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα. Τόσο η πτήση και η εταιρεία, όσο και ο προορισμός, ήταν παντελώς άσχετα και εκτός δικαιοδοσίας των Ισραηλινών, οι οποίοι ελέγχουν αποκλειστικά τις πτήσεις τους.

Για κάποιο λόγο, όμως – προφανώς συνηθισμένοι από την ασυδοσία έναντι των Παλαιστινίων – «αποφάσισαν» ότι ο επιβάτης ήταν «ύποπτος και άρχισαν να του μιλούν στα αγγλικά, τα οποία όμως δεν γνωρίζει. Τότε πήγε να το σακίδιό του για να δείξει το διαβατήριο… με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί να ορμήξουν πάνω του και να αρχίσουν να τον ξυλοκοπούν.

Η αστυνομία σταμάτησε τον ξυλοδαρμό, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι Ισραηλινοί περιορίστηκαν σε χώρο του αεροδρομίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για πρόκληση σωματικών βλαβών. Ομως… αφέθηκαν ελεύθεροι διότι έχουν διπλωματικό άσυλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ισραηλινοί συμπεριφέρονται σαν «αφεντικά» στην Ελλάδα. Τον περασμένο Γενάρη, σε αεροπλάνο ελληνικής εταιρείας, της Aegean και στην πτήση από Αθήνα για Τελ Αβίβ, οι Ισραηλινοί επιβάτες επέβαλαν και κατάφεραν να αποβιβαστούν δύο άλλοι επιβάτες, οι οποίοι είχαν ισραηλινά διαβατήρια, δηλαδή ήταν Ισραηλινοί πολίτες, αλλά Παλαιστινιακής καταγωγής. Οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν να προσδεθούν στις θέσεις τους, αν οι δύο Παλαιστίνιοι δεν κατέβαιναν από το αεροπλάνο επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας!

Αποδεικνύεται λοιπόν και με αυτόν τον τρόπο – αν και δεν υπήρχε φυσικά ανάγκη, το αίμα των παιδιών στην Γάζα αρκεί – με το τί είδους καθεστώς έχει ανοίξει «παρτίδες» η ελληνική κυβέρνηση, σε όλα τα επίπεδα: Από τον τουρισμό, μέχρι την άμυνα. Αυτή ακριβώς η «προσέγγιση» έχει αποθρασύνει τους Ισραηλινούς, χωρίς να φαίνονται σημάδια ότι η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει στοιχειωδώς να τους «μαζέψει»…