Κάτω τα χέρια από τη Βενεζουέλα

Εκδήλωση - Συζήτηση, 7 Φεβρουαρίου, 18.00, Κινηματογράφος Ίλιον

| 06/02/2019
Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 18.00 στον κινηματογράφο Ίλιον (Τροίας 34 και Πατησίων) σας προσκαλούμε σε εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης για τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα Φρέντι Φερνάντεζ. Χαιρετισμό θα απευθύνει η πρέσβειρα της Κούβας Σέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα.

Ξεκάθαρη θέση μας είναι η υπεράσπιση της λαϊκής κυριαρχίας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και η απαίτηση να σταματήσει κάθε παρέμβαση του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού στα εσωτερικά της χώρας. Η αναγνώριση του αυτοανακηρυσσόμενου Χουάν Γκουαϊδό ως Προέδρου της χώρας, οι εγκληματικές νέες κυρώσεις, τα σχέδια στρατιωτικής περικύκλωσης, οι απειλές επέμβασης κλιμακώνουν ένα οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης. Αυτές τις τόσο κρίσιμες μέρες είναι καθήκον όλων μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Στεκόμαστε στο πλευρό του δημοκρατικά εκλεγμένου Προέδρου Νικολάς Μαδούρο και των δυνάμεων που αντιστέκονται σε κάθε απόπειρα πραξικοπήματος. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μην περάσει η παραπληροφόρηση και να διαδοθεί πλατιά το τι πραγματικά συμβαίνει στη Βενεζουέλα.
Ελληνική Επιτροπή Αλληλεγγύης “Είμαστε όλοι Βενεζουέλα”, Πολιτιστικός Σύλλογος “Χοσέ Μαρτί”, Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός, Δίκτυο bloggers “La Red Solid@ria Griega”