ΜΑΤ εναντίον περιπτέρου!

Στις "μικρές παρασπονδίες" βρίσκεται η ευχαρίστηση...

| 18/11/2014

Κλέβουν περίπτερα, βανδαλίζουν περιουσίες, χτυπάνε και τραμπουκίζουν χωρίς κανένα εμφανές, ελαχιστο κριτήριο. Είναι χούλιγκανς; Είναι οι “γνωστοί – άγνωστοι”; Όχι. Τουλάχιστον όχι αυτοί για τους οποίους λένε στα ρεπορτάζ των μεγάλων καναλιών… Είναι οι γνωστοί -σε γενικές γραμμές γιατί φοράνε κράνη και δεν τους αναγνωρίζεις-  άνδρες των ΜΑΤ, Δέλτα, ΔΙΑΣ και λοιπών σωμάτων και ο χαρακτηριστικός τρόπος τρόπος που λειτουργούν απέναντι στον “εχθρό λαό”. Ειδικά όταν μπάινουν στα Εξάρχεια μοιάζουν με έναν οποιονδήποτε στρατό σε κατεχόμενη περιοχή με εχθρικό πληθυσμό. Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε περαιτέρω το παρακάτω βίντεο που αποκαλύπτει και αποδεικνύει των λόγων το αληθές. Αντ’ αυτού είναι καλύτερο να αναπαραχθεί απλά η είδηση – δήλωση του υπουργού “προστασίας του πολίτη” κ. Κικίλια:

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να συγχαρεί τις δυνάμεις της Αστυνομίας για την παρουσία τους κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Ήρθα να μιλήσω στους άνδρες και τις γυναίκες της αστυνομίας με την ευχή η ελληνική κοινωνία να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα αρκετά ώριμη  έτσι ώστε να μην χρειάζεται η Ελληνική Αστυνομία για να γιορτάζουμε την  γιορτή του Πολυτεχνείου» δήλωσε ο υπουργός.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων έχω να δηλώσω ότι από την πλευρά μας πράξαμε τα δέοντα. Θέλω να ελπίζω ότι οι παρασπονδίες ήταν πάρα πολύ μικρές και λίγες σε σχέση με την γενική εικόνα που είναι πολύ καλή», κατέληξε.

Ολόκληρο το βίντεο:

«Κατάκοποι οι συνάδελφοι, έδωσαν το 20ευρω για τα νερά και τότε άρχισαν τα λάθη», σημείωσε την επομένη σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Μπαλάσκας για το περιστατικό. Και εντόπισε τα λάθη αφ’ ενός στον περιπτερά που δεν ήθελε να πουλήσει στους αστυνομικούς νερό, αφ’ ετέρου στους αστυνομικούς που δεν τον συνέλαβαν(!!), αν και αυτό προβλέπει ο νόμος.

Συμφώνησε φυσικά μαζί του και πλειοδότησε και ο συνήθης ύποπτος με ύφος χιλίων καρδιναλίων Άδωνις Γεωργιάδης. “Έπρεπε να τον συλλάβουν… Οι τσαμπουκάδες πρέπει κάποια στιγμή να πληρώνονται”.

Δεν θα πούμε τίποτα στο όνομα της κοινής λογικής για το αν οι αστυνομικοί προσφέραν χρήματα και αφήσαν και τα ρέστα στο περίπτερο της πλατείας εξαρχείων μέσα στο κλίμα που όσοι έχουν κατέβει μισή φορά σε απεργία, πορεία, κινητοποίηση ή στα εξάρχεια κατά τη διάρκεια αστυνομικής παρουσίας εκει… Δείτε το παρακάτω βίντεο που προσπαθεί να κάνει το άσρο – μαύρο:



Περισσότερα Άρθρα

Ψυχαλάστρας – Ένα noir fanzine με ψυχαναλυτικό θέμα

Στο νέο του comic ο Πανάγος διηγείται μια ενδιαφέρουσα noir ιστορία. Ο εγκληματίας είναι ένας ψυχολόγος serial – killer, ο οποίος αντί να βοηθάει τους ασθενείς του, τους οδηγεί στην αυτοκτονία. Αντί για διαγνώσεις, εκδίδει κατηγορίες, οι οποίες μέσα απ’ τον έλεγχο που έχει ο Ψυχαλάστρας -ως ειδικός- τρελαίνουν τους πελάτες του, που τελικά οδηγούνται στην αυτοκτονία.