Μηνιαίον & Εκλογικόν Μπερντολόγιον

«Μάη μήνα παντρεύονται οι γαϊδάροι και γκαστρώνονται οι κάλπες»

| 01/06/2014

Ξεκίνησε ο Μάιος με την καθιερωμένη απεργία που μεταβλήθηκε σε αργία, για να καταλήξει σε ανεργία. Πλήθος λαού κατέκλυσε την Αβάνα ενώ στην Αθήνα οι εργαζόμενοι προτίμησαν να βγάλουν τα εκλογικά τους δικαιώματα να λιαστούν, καθώς είχαν πάρει μια μούχλα α λά καμαμπέρ από τις εκλογές του 2012.

Τσακώθηκαν κάπου σε έναν παράδρομο της Αγίας Ειρήνης, ενόσω ανάδευαν τον αφρό με το καλαμάκι, ένας φιλελεύθερος με έναν κομμουνιστή.

κομμουνιστής: -είδες κοσμοπλημμύρα στην πρωτομαγιά της Αβάνας;
φιλελές: -σώπα μωρέ, τους υποχρεώνει το καθεστώς να κατέβουν.
κομμουνιστής: -κι εδώ τους υποχρεώνει να μην κατέβουν.

10153799_1488711414677120_3113180066123155302_nΚάπου εκεί στις 9 του μηνού, κι ενώ η δημοκρατική Ευρώπη γιόρταζε την Αντιφασιστική Νίκη, στέλνοντας στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος πούλμαν γεμάτα ναζιστές εμπρηστές στην Ουκρανία, προκειμένου να γίνει η αναπαράσταση της πυρκαγιάς του Ράιχσταγκ, ΄δω χάμου ο βουλευτής της χρυσαυγίδος Μπούκουρας βουρκωμένος διάβαζε από το βήμα της βουλής απόσπασμα από την διακήρυξη των Boukouristas:

«στην Αμερική είμαι Κου-Κλουξ-Κλαν,
στην Ουκρανία Δεξιός Τομέας,
στην Τουρκία Γκρίζος Λύκος,
στην Ελλάδα είμαι απλώς δάκρυ…»

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ από του τάφου ανέκραξε: «Μέχρι τώρα λέγαμε πως έκλαιγαν οι μπάκουρες, τώρα θα λέμε πως κλαίνε οι μπούκουρες»

aberdof2

Καθώς οι εκλογές πλησιάζουν, ο Πρόερδος  Τσίπρας πραγματοποιεί άνοιγμα στο προσφιλές κοινό της Ευρώπης επιβεβαιώνοντας τη ρήση του Εθνάρχου: «Ανήκομεν εις την Δύσιν».

Σε μια ένδειξη φιλοφρόνησης, ο Δυτικός Κόσμος ανταποδίδει: «Κι ημείς, Ανήκομεν εις τον Τσίπραν».

Ο Ιπποκράτης Σαββούρας ανακοινώνει την κάθοδο του στις ευρωεκλογές με δύο θεμελιώδη αιτήματα.

«Το Κράτος μας οφείλει:

(1) Να πραγματοποιήσει επιτέλους το ΤΑΜΑ του ΕΘΝΟΥΣ στον ΣΩΤΗΡΑ μας ΧΡΙΣΤΟΝ, για την απελευθέρωσή μας από τον ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, σύμφωνα με το Η΄ ΨΗΦΙΣΜΑ της 31-7-1829 της Δ΄ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, το οποίο υπέγραψε ο ανεπανάληπτος ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

(2) Να δεχθεί ΑΜΕΣΑ την προσφορά των 600 δις Ευρώ του Συνέλληνα κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ώστε να εκλείψει επιτέλους το φαινόμενο της υποτέλειάς μας στους ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ εντολείς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που επιδιώκουν με κάθε δόλιο τρόπο, πλην ματαίως, τον αφανισμό μας.»

Απότοκο των έντονων βροχοπτώσεων –στον καταραμένο τόπο, Μάη μήνα βρέχει- το Ποτάμι εμφανίζει Ενβερχοτζικά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

aberdof1

Το Ποτάμι είναι σαν τον Κηφισό: κανείς δεν τον έχει δει, όλες οι πινακίδες μιλούν για αυτόν και εκεί που εκβάλλει, βρομάει ο τόπος.

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές διενεργούνται κατά τον τρόπο φοράς του φούρνου του Χότζα: όπου υπάρχει νίκη οι ανεξάρτητοι τρέπονται σε κομματικούς εκλεκτούς ενώ οι ψηφοφόροι –πιστοί στις ιδεολογικές απόψεις τους- δε διστάζουν να ψηφίσουν κομμουνιστή δήμαρχο στη γειτονιά τους και Θάνο –Γλαύκο Τζήμερο στην Περιφέρεια του γείτονα.

Στον δε κ. Τζήμερο, δεν επιτράπηκε να ψηφίσει με την απλή επίδειξη του φοιτητικού του πάσο. Ακολούθησαν ταραχές.

Ο Αντώνης Σαμαράς λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, καταγγέλλει την Χρυσαυγή για αριστερή απόκλιση.

Ο Έλληνας αποτελεί μέσο στάδιο εξέλιξης του εκλογοπίθηκου (Homo Dimoscopicus Calpiensis)

Μ΄αυτά και μ΄αυτά φτάνουμε στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών, των πιο βουβών που γνώρισε η χώρα από αυτές του 1967 που όμως δεν διενεργήθησαν λόγω τεχνικών προβλημάτων των μηχανοκίνητων τμημάτων της Δημοκρατίας του Πιπινέλη.

Πανευρωπαϊκή άνοδος της Ακριανής Δεξιάς. Ο αστικός κοινοβουλευτισμός υιοθέτησε τις εκλογές για να αποδείξει περίτρανα πως οι φασίστες μπορούν να θριαμβεύσουν δημοκρατικότατα.

Ανθρωπολόγε μην ξεχνάς, ο σύγχρονος ευρωπαίος κατάγεται:
-κατά 50% από τον homo sapiens,
-κατά 20% από τον Νεάντερταλ,
-κατά 10% από τον Διαφωτισμό,
και κατά 20% από τον Ρούντολφ Ες.

Σε μια χώρα με 50% νοικοκυρές και συνταξιούχους η ΝΔ πήρε 22.
με 20% αποτυχημένους επιχειρηματίες ο Τζήμερος μόνο 0,90.
με 60% ρατσιστές η ΧΑ κάτω από 10.
με 13% καντηλανάφτες η Κοινωνία 0,60.
με 45% διορισμένους από τον Αντρέα, το ΠαΣοΚ με το ζόρι 8.
με 2,5 εκατομμύρια χίπστερς-γαλατονουνουμαμάκηδες, το Ποτάμι μόλις 6%.
με 1 εκατομμύριο τηλεοπτικούς δέκτες κολλημένους στο Τηλεάστυ ο Καρατζαφέρης ένα πενιχρό 2,7.
με 600.000 κυρίες με μπότοξ, η ΔΗΜΑΡ 1 και κάτι.
με 6 εκατομμύρια να κατεβάζουν τζάμπα από το ίντερνερτ, το Κόμμα Πειρατών γύρω στο 1.

Επομένως:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Πραγματικό σεισμό προκάλεσαν (μια μέρα πριν, ανοιχτά της Λήμνου) τα αποτελέσματα των Ζευρωεκλογών.

Οι χρυσαυγίτες νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές ζήτησαν ήδη από το τμήμα μεταγλωττίσεων του ευρωκοινοβουλίου, αυτόματη μετάφραση από τα ελληνικά.

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα εκπληκτικά ποσοστά του Αλέκου Αλαβάνου. Aυτοδιαλύεται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προκειμένου να ανασυμπορευτεί. Έκτακτο συνέδριο στο ΚΚΕ. Τριγμοί στις μαζικές κομματικές οργανώσεις του κόμματος του Στέφανου Τζουμάκα. Διάσπαση και στο ΕΠΑΜ. Το ΚΚΕ (μ-λ) κατεβαίνει αναδρομικά στις ευρωκάλπες. Η ΟΑΚΚΕ αναλαμβάνει την Δημοτική Αρχή του Κιέβου. Αποχωρεί η Τήνος από την Ε.Ε

10013279_1479161478965447_155674170_n

Οι πολυπληθείς ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ, έπεσαν σε λήθαργο μετά την συγκλονιστική προεκλογική ομιλία του σ. Φώτιου- Φανούριου Κουβέλη, με αποτέλεσμα η ανεκδοτολογική αριστερά να λάβει το μικρότερο ποσοστό της, από κτίσεως γεφυριού της Άρτας.

Συγκρούσεις έλαβαν χώρα έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και διαδηλωτών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (όλοι τους ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ). Συνελήφθη ο Γρηγόρης Ψαριανός, ενώ κράδαινε απειλητικά γόβα στιλέτο.

Το Ποτάμι δεν πέτυχε τον εφικτό στόχο του 83% με αποτέλεσμα να διαπομπευθούν με δημόσιο ξύρισμα χιλιάδες χίπστερς, όλοι τους κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων στη διαχείριση υδάτινων πόρων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτος και καταϊδρωμένος ακολουθώντας στη δεύτερη θέση τον εαυτό του που είχε πάει για μπάνιο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Παρά την αρχική αισιοδοξία του Γενικού Επιτελείου του Αρκτούρου, ο υποψήφιος Κρίτων Αρσένης εγκαταλείπει τα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου.

Στην κενή πλέον θέση του, τοποθέτησαν ένα αυθεντικό λούτρινο panda με την πιστοποίηση του WWF.

Περιβαλλοντική καταστροφή στο άκουσμα της μη εκλογής του νεαρού ακτιβιστή των οικολογικών οδοφραγμάτων: Μια ανήλικη φώκια ξεμουστακώθηκε με χαλάουα στα Μπαρμπάντος. Ένας μικρός ηλιόσπορος μεταλλάχτηκε. Το τρομαγμένο πέταγμα μιας πεταλούδας προκάλεσε τσουνάμι στη λίμνη Παμβώτιδα. Μια Ζέβρα στο Σερενγκέτι έγινε ερυθρόλευκη.

Εμφύλιες συγκρούσεις στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αγ. Κωνσταντίνου. Ο Γρηγόρης Ψαριανός ανέβασε στην ταράτσα το λάβαρο του ΠαΣοΚ  το οποίο και κατέβασε μετά από σκληρές μάχες ο Θόδωρος Μαργαρίτης, υψώνοντας παράλληλα την σημαία της Ουκρανίας. Ο πρόεδρος Φανούριος-Φώτιος Κουβέλης φυγαδεύτηκε από τον κεντρικό υπόνομο και αυτή τη στιγμή δίνει μάχη με τα γιγάντια περιττώματα του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού.

Το αποφάσισα: θα πάω να ζητήσω ρουσφέτι από ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ.
#η_μισή_ντροπή_δικιά_σας

Μετά την εκλογική αποτυχία του Τζήμερου, τρέμω μπροστά στο ενδεχόμενο να κάνει πραξικόπημα (μαζί με ομάδα πεφωτισμένων πανεπιστημιακών)

Αν ο ελληνικός λαός άλλαζε μυαλά, θα ήταν παράνομος.

Και καθώς η Ουκρανία σφάζεται, η Βραζιλία καίγεται, η Τουρκία ματώνει, η Αιώνιος Ελλάς περνάει μετεκλογική κατάθλιψη.

Αυτή τη στιγμή ακούω ελικόπτερα! να δεις που επιτέλους φεύγουμε από την χώρα!
#γιούπι

Κάπου εδώ τελειώνει τούτος ο μάταιος μήνας,φέρνοντας στο φως τα αποτελέσματα μιας πανευρωπαϊκής ανθελληνικής έρευνας που θέλει τους ελληνόπαιδες να ζουν σε ποσοστό 51% με τους γονείς τους, μέχρι τα 40 τους χρόνια.

-Ρε μάνα, που διάολο έβαλες πάλι τα γυαλιά της πρεσβυωπίας μου,  να δω ποιο ινστιτούτο μας χλευάζει πάλι;