Μπάμπης Παπαδόπουλος

Ακούστικ Σετ στο Σταυρό του Νότου

| 19/04/2015

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος παρουσιάζει στον Σταυρό του Νότου Club [Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος] στην Αθήνα το νέο του άλμπουμ “Μέσα στον Πόνο Είν’ η Χαρά Μες στη Χαρά Είν’ ο Πόνος” σε μία μοναδική συναυλία την Τετάρτη 22 Απριλίου.

Το άλμπουμ, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2014, μπήκε στις περισσότερες λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ ελληνικής παραγωγής του 2014.

Babis-Papadopoulos-Cover

Η προσωπική δημιουργική πορεία του Μπάμπη Παπαδόπουλου ξεκίνησε από το 2008 με τα αυτοσχεδιαστικά Electric Solo, το πνεύμα των οποίων αποτυπώθηκε στο άλμπουμ “Σκηνές Από Ένα Ταξίδι”, εξελίχθηκε στο εμβληματικό “Απ’ Τη Σπηλιά Του Δράκου” με οργανικές διασκευές σε ρεμπέτικα τραγούδια της δεκαετίας του 1930 και, ενώ έκανε μία ενδιάμεση στάση στο θέατρο και τον κινηματογράφο – στο Κ.Θ.Β.Ε και στο Εθνικό Θέατρο για τη μουσική θεατρικών παραστάσεων και στον κινηματογράφο για τη μουσική ταινιών μεταξύ των οποίων η πρόσφατη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Το Μικρό Ψάρι» – κορυφώνεται τώρα με το νέο του άλμπουμ “Μέσα στον Πόνο Είν’ η Χαρά Μες στη Χαρά Είν’ ο Πόνος” που περιέχει 11 οργανικές συνθέσεις του ίδιου.

Η πρώτη παρουσίαση της νέας δουλειάς του Μπάμπη Παπαδόπουλου  πραγματοποιήθηκε μέσα σε γενική αποθέωση στις 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα στο κατάμεστο  θέατρο Πόρτα.

Η συγκεκριμένη συναυλία στον Σταυρό του Νότου περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα με αποσπάσματα από όλη την προσωπική πορεία του Μπάμπη Παπαδόπουλου.

Μαζί του στη σκηνή οι μουσικοί του «Ακούστικ Σετ», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου:

Φώτης Σιώτας (βιολί και βιόλα)

Μιχάλης Βρέττας (βιολί)

Δημήτρης Βλαχομήτρος (μπουζούκι)

Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο)

και ο Τάσος Μισυρλής (τσέλο). 

https://www.facebook.com/puzzlemusik.label

Σταυρός του Νότου Club

Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109226975

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Είσοδος: 10€ με μπύρα-κρασί