Ουκρανία: Θερινή, παιδική «στρατιωτικο – πατριωτική κατασκήνωση»... από ναζί!

Χύνοντας δημητήριο στα μυαλά των παιδιών υπό τις «ευλογίες» του Κιέβου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ

| 05/07/2016

Στην Ουκρανία, το φασιστικό δηλητήριο χύνεται στα παιδικά μυαλά με τις «ευλογίες» του καθεστώτος του Κιέβου. Ο εφιάλτης της «διαπαιδαγώγησης» με κηρύγματα μίσους έχει ζωντανέψει για τα καλά στην «καρδιά» της Ευρώπης, 71 χρόνια μετά το μακελειό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το παραστρατιωτικό ναζιστοτάγμα «Αζόφ», υπεύθυνο για ακατανόμαστες θηριωδίες εναντίον του λαού του Ντονμπάς, ένας από τους «στυλοβάτες» του «Μαϊντάν» και του καθεστώτος που προέκυψε από αυτό, όχι μόνο «λύνει» και «δένει» στην Ουκρανική κοινωνία, αλλά διαφημίζει… την θερινή, παιδική «στρατιωτικο – πατριωτική κατασκήνωση» υπό τον τίτλο «Αζόβετς» (σσ. «Αζοφικός»), στην οποία «προσκαλεί» παιδιά από 7 ετών!

Οπως οι ίδιοι οι φασίστες διαφημίζουν στην σελίδα τους σε κοινωνικό δίκτυο… οι «παιδαγωγοί» είναι «μαχητές» του ναζιστοτάγματος – δηλαδή ένοπλοι εγκληματίες που πολεμούν τον λαό του Ντονμπάς – ενώ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κανονική στρατιωτική εκπαίδευση. Μεταξύ άλλων, εκμάθηση όπλων, τακτικές μάχης, επιβίωση, ακόμη και τεχνικές με στρατιωτικό μαχαίρι!

Δείγμα της φρίκης μπορείτε να δείτε στο παρακάτω προπαγανδιστικό βίντεο από την σελίδα τους, το οποίο «διανθίζεται» με συνθήματα τύπου… «Υγιές και Δυνατό ‘Εθνος» κλπ.

Απλά να θυμίσουμε, ότι το καθεστώς υπό την προστασία του οποίου λαμβάνει χώρα αυτό το σκοταδιστικό «τσίρκο» με θύματα παιδιά, είναι το «εκλεκτό» της Ευρωπαϊκής Ενωσης των «αξιών» του «ανθρωπισμού» καθώς και του ΝΑΤΟ.

Να θυμίσουμε, επίσης, ότι η Ελλάδα είναι προθυμότατο μέλος των παραπάνω «ευαγών ιδρυμάτων», (και) με την ελληνική – «πρώτη φορά Αριστερά» – κυβέρνηση να έχει νοσηλεύσει σε ελληνικά δημόσια νοσοκομεία τραυματίες της ουκρανικής Εθνοφρουράς, η οποία αποτελείται από ένοπλους φασίστες που απλώς πολεμούν εναντίον του λαού του Ντονμπάς υπό την «ομπρέλα» του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών….

Γεννήθηκε – και αυτή είναι μία από τις ελάχιστες βεβαιότητες που έχει – το 1970. Πουλούσε την εργατική του δύναμη επί χρόνια στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό Τύπο. Μέχρι που του έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι ήταν το μόνο πράγμα που φοβόταν. Τώρα «αναρρώνει» στο Περιοδικό. Ελπίζει, για πάντα.